Viharba került a YouTube magyar része

2017.03.20. 17:44

Télen Rico és Miss Mood közös dalát, a Vihart hallgatták/nézték a legtöbben a YouTube-on itthon, azaz újra itt a negyedéves összesített YouTube-toplista.

Bár a Vihar azért nem az új Belehalok vagy Bulibáró, így is összeszedett hatmillió lejátszást a tavaly év végi - idei év eleji időszakban, és ez különösen szép eredmény, ha tudjuk, hogy sem Rico, sem Miss Mood nem szerepelt még korábban a lista élmezőnyében.

Lejjebb viszont már visszatérő nevek következnek, akik közül többen is különböző párosításokban álltak össze másokkal: Burai Krisztián és G.W.M. például két-két számmal is szerepel a top 20-ban, csak éppen más tettestárssal, de amit együtt követtek el, az történetesen a második épp. Pápai Joci Origo című, az Eurovízióra nevezett dala pedig a harmadik.

A Dalszerző blog arra is felhívja a figyelmet az elemzésben, hogy a listára rányomja a bélyegét a karácsony, több régebbi dal is ennek köszönhetően került fel a top 20-ra.

Az ugyanebben az időszakban készült rádiós toplista érdekessége, hogy a húszból tizenöt dal újonnan került fel a listára, és itt már több az ismert név az élbolyban: Halott Pénz vezet (Élnünk kellett volna), Rúzsa Magdi a második a Jellel, harmadik pedig Freddie és az Ez a vihar. (De ez egy másik vihar, mint ami Rico lelkében tombol.)

A teljes listák megtekinthetőek ide kattintva.

Ne maradjon le semmiről!