Bocs, nem direkt volt! - mondta Taylor Swift, azzal jól megszívatta Katy Perryt

2017.06.12. 09:54

Swift nemcsak, hogy az új Katy Perry-album megjelenésével egyszerre tért vissza a Spotify-ra, de most a hároméves lemezét is többen hallgatják, mint Perry vadonatúj dalait.

Megírtuk a múlt héten, hogy gyanús, hogy Taylor Swift pont azon a héten kötött békét a Spotify-jal, amikor Katy Perry új albuma is megjelent. Kettejük viszonya ugyanis évek óta nem túl jó, amit az váltott ki, hogy Perry állítólag el akarta csábítani Swift háttértáncosait a saját produkciójához. 

Most pedig azután, hogy pénteken egy többéves háborúskodást lezárva Swift minden anyagát visszapakolta a streamszolgáltatóra, már az is látszik, hogy simán lenyomja Perry új albumát, a Witnesst. A Consequence of Sound szerint ugyanis Swiftnek tíz dala is ott van a 200 leghallgatottabb szám között, míg Perrynek csak négy, de ami még ennél is nagyobb győzelem Swift számára, az az, hogy az ő 2014-es albumát, a 1989-t is többen hallgatták az első héten a Witnessnél: Swift lemeze összesen 1,68 millió lejátszást hozott, míg Perry vadonatúj lemeze csak 1,1 milliót.

Swift egyébként tagadta, hogy a riválisával való kiszúrásból tette volna mindezt, míg Katy Perry a lemezpremier alkalmából arról beszélt, 100 százalékig kész elengedni a viszályt Swifttel. Kérdés, hogy most is ugyanígy gondolja-e.

Ne maradjon le semmiről!