Daganatos betegséggel küzd Fábián Juli

2017.07.18. 08:51

Daganatos megbetegedése miatt ideiglenesen visszavonul Fábián Juli. Az énekesnő több koncertjét lemondta, egy ideig interjúkat és szerepléseket sem vállal, derül ki a zenész nyilvános Facebook-posztjából.

"Egy ideje tartó daganatos megbetegedés miatt most olyan kezelésekre van szükségem, amik bizonytalan időre kizárják az éneklést, a munkát, így egy darabig semmilyen fellépést, interjút, közszereplést nem vállalok, hogy minden erőmmel és energiámmal a gyógyulásra koncentrálhassak, és végleg magam mögött tudjam hagyni ezt a betegséget" – írta.

DMOHA20120211005
Fotó: Mohai Balázs / MTI

A keddi Blikk szerint Fábián Julinál öt évvel ezelőtt szintén daganatot diagnosztizáltak, ami után aztán talpra állt. Mostani állapotáról a lap az énekesnő menedzserénél érdeklődött, aki azt válaszolta: "Juli és zenésztársa bejegyzésében minden benne van, amit mondani szeretnének a betegségről. A közönség és a sajtó megértését kérik."

A válasz egyébként nem meglepő, hiszen az énekesnő is a következő gondolattal zárta bejegyzését: "Arra kérlek benneteket, hogy tartsátok tiszteletben ezt az időszakot, szorítsatok nekem és küldjetek sok pozitív energiát, hogy mielőbb újra egészséges lehessek és alkothassak, énekelhessek. Hálásan köszönöm! Szeretlek benneteket és időnként hírt fogok adni magamról."

Ne maradjon le semmiről!