Legendás rapper gyilkolt meg egy hajléktalant

2017.08.03. 08:54

Emberölés vádjával vették őrizetbe Kidd Creole-t, a Grandmaster Flash and the Furious Five egykori rapperét New Yorkban.

A Nathaniel Glover néven anyakönyvezett, 57 éves rappert (aki nem tévesztendő össze a Kid Creole and the Coconuts nevű latin-diszkó zenekar énekesével) szerdán tartóztatták le, miután előző nap konfliktusba keveredett egy 55 éves hajléktalan férfival. Utóbbit később az utcán találták meg egy szúrt sebbel, és kórházba szállítva halottnak nyilvánították, írja a Variety.

A Grandmaster Flash and the Furious Five 1976-ban alakult Bronxban, Glover pedig alapító tag volt. Az együttes legnagyobb slágere, az 1982-es The Message volt, mely után azonban nem sokkal később felbomlott, és egy rövid időre ugyan újjáalakult a nyolcvanas évek végén, de már nagyobb sikerek nélkül.

Az együttes így is a hiphop-történet egyik kulcsfontosságú formációja, és a műfajból elsőként került be a Rock and Roll Hírességek Csarnokába. Glover a legutóbbi időkben biztonsági őrként és ezermesterként dolgozott.

Ne maradjon le semmiről!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport