Calvin Harris olyan hihetetlenül gazdag, hogy annak már tényleg nincs párja

2017.08.09. 13:18

Újra kiadta a Forbes üzleti magazin a legjobban kereső DJ-k listáját: ez az ötödik év, hogy senki nem tud vastagabb pénztárcát villantani a skót Calvin Harrisnél.

A 33 éves sztár 48,5 millió dollárt (12,6 milliárd forintot) keresett 2016 júniusa és 2017 júniusa között, részben olyan jól fizető fellépésekkel, mint a Las Vegas-i rezidens DJ-skedés és a fesztiválok, részben pedig olyan slágerek befuttatásával, mint amilyen a Feels volt Katy Perryvel és Pharrell Williamsszel közösen.

A második helyen a holland DJ, Tiesto végzett, aki 2012-ben, azaz az utolsó évben, amikor nem Harris volt a király, még a lista élén volt. Ő a szinte szánalmas 39 millió dolláros (10,1 milliárd forintos) bevétele miatt szomorkodhat.

Csak egy kicsivel maradt le a The Chainsmokers: ők 38 millió dollárra (9,9 milliárd forintra) voltak jók, de a képet árnyalja, hogy nekik meg is kell osztozniuk a bevételen, szóval senki nem lenne szívesen az ő helyükben.

A negyedik és az ötödik helyen a magyarok örök kedvence, a francia David Guetta és a német producer, Zedd végzett, amiből már sejthető, mennyire sokszínű a lista: semennyire. Szinte minden kőgazdag DJ európai vagy amerikai, fehér férfi.

A Forbes részben a Nielsen, részben turnéfigyelő oldalak, részben pedig iparági infók alapján gyűjti az adatait.

Ne maradjon le semmiről!