Búcsúturnéra megy a Slayer

2018.01.22. 18:08

A feloszlását ugyan nem jelentette be, de ha minden igaz, utoljára láthatjuk a Slayert turnén 2018-ban. Mondjuk abban talán egyetért mindenki, aki látta a zenekart a korábbi felállásokkal, hogy ennek ideje volt. A zenekar frontembere, Tom Araya évek óta beszél arról, hogy lassan ideje lenne felhagyni a nagy fizikai igénybevétellel járó turnézással. Hogy a zenekar megmarad-e fesztiválokra összeálló zenekarnak, vagy végleg feloszlik, arról nem szól senki. Egyelőre az észak-amerikai dátumokat jelentik be, de a terv szerint világkörüli turnéra mennek majd. A turnén a Lamb Of God, az Anthrax, a Testament és a Behemoth társaságában mennek majd. 

A legutóbbi magyarországi Slayer-koncertről itt írtunk:

Hét éve pedig Szabó Péter és Szász Barna kollégánk vált majdnem a Slayer közönség martalékává, miközben Görögország a csőd szélére sodródott! 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?