Búcsúturnéra megy a Slayer

2018.01.22. 18:08

A feloszlását ugyan nem jelentette be, de ha minden igaz, utoljára láthatjuk a Slayert turnén 2018-ban. Mondjuk abban talán egyetért mindenki, aki látta a zenekart a korábbi felállásokkal, hogy ennek ideje volt. A zenekar frontembere, Tom Araya évek óta beszél arról, hogy lassan ideje lenne felhagyni a nagy fizikai igénybevétellel járó turnézással. Hogy a zenekar megmarad-e fesztiválokra összeálló zenekarnak, vagy végleg feloszlik, arról nem szól senki. Egyelőre az észak-amerikai dátumokat jelentik be, de a terv szerint világkörüli turnéra mennek majd. A turnén a Lamb Of God, az Anthrax, a Testament és a Behemoth társaságában mennek majd. 

A legutóbbi magyarországi Slayer-koncertről itt írtunk:

Hét éve pedig Szabó Péter és Szász Barna kollégánk vált majdnem a Slayer közönség martalékává, miközben Görögország a csőd szélére sodródott! 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek