Mi más hiányozna az embernek 2018-ban, mint a Spice Girls?

2018.02.02. 15:00

A Sun nevű szennylap írta meg, hogy a 2012-es londoni olimpia óta először újra összeállhat a Spice Girls, mert Simon Fuller menedzser ismét összehozza őket nagy kínlódások közepette. A hírt mi nem nagyon hisszük, Victoria Beckham, az egykori Posh Spice igazán nincs rászorulva a pénzre. Ha minden igaz, az öt nő fejenként tízmillió fontot (3,5 milliárd forintot) kap az új közös projektért, bár Victoria Beckhamnek állítólag nem is kell énekelnie.

Az öt tag – Mel B (Scary Spice), Victoria Beckham (Posh), Emma Bunton (Baby), Mel C (Sporty) és Geri Horner (Ginger) – ma ül le Londonban tisztázni a részleteket.

Öt éve ez lesz az első alkalom, hogy egy szobában gyűlnek össze.

A tervek, amikre rá kellene bólintani:

  • kínai tévés projektek;
  • egy új tévés tehetségkutató műsor;
  • egy új válogatás kiadása.

Családi és üzleti elfoglaltságai miatt Victoria Beckham és Geri Horner nem vállalt teljes körű túrát. A Spice Girls 1996-ban futott be a Wannabe című számmal, és minden idők legtöbb lemezét eladó lánybandája lett belőlük. Az együttes 2000-ben bekövetkezett felbomlásáig 85 millió lemezük kelt el. Legközelebb a 2012-es londoni olimpia zárórendezvényén léptek fel együtt utoljára, fél évre rá pedig megjelentek a róluk szóló, Viva Forever! című musical premierjén.