Tóth Vera beszólt a magyar rádióknak

IMG 6401
2018.02.20. 09:06

Tóth Vera egy nyilvános Facebook-bejegyzésben ment neki az országos rádióknak, mert úgy érzi, azok szándékosan nem játsszák a számait már hosszú évek óta.

"Szeretném az országos rádiók szerkesztőinek, vezetőinek megköszönni, hogy egyetlen dalomat sem játsszák már 7-8 éve, hiába készültek remekebbnél remekebb rádiókompatibilis nóták, mindig az volt a válasz, hogy nem ment át azon a misztikus, hallgatói rostán" – írja hétfői posztjában az énekesnő.

A Megasztár első szériájának győztese azt írja, ezzel teljesen elvették a kedvét a zeneszerzéstől, ugyanakkor hozzáteszi, ennek köszönheti, hogy igazán helyén van a magyar zenei palettán. Hogy mit ért ezalatt?

Nem kell semmiféle mainstream, trendi irányzatnak megfelelnem és állandó kompromisszumot kötnöm, hisz a művészet lényege az, hogy áramoltasd szabadon, és ha már erőlködsz, az nem az.

Az énekesnő azzal zárja a posztját, hogy a rádiók mellőzése ellenére nem adja fel, és megy a saját feje után továbbra is. "Esküszöm, hogy ez egy óriási szabadság. Köszönöm a közönségnek a bizalmat" – írta. Aztán szmájlizott egy nagyot.

(Borítókép: Rostás Bianka / Velvet)

Ne maradjon le semmiről!  • Tippek
  • Hírek