Késsel, kötéllel és maszkokkal jelent meg egy férfi Taylor Swift lakásánál

2018.05.17. 09:32

Taylor Swiftnek távoltartási végzést ítélt meg a bíróság egy férfi ellen, aki még áprilisban jelent meg kaliforniai otthonánál úgy, hogy az autójában volt egy kés, kötél, több maszk és lőszerek is - derítette ki a The Wrap rendőrségi iratok alapján.

A 38 éves coloradói férfi április 14-én jelent meg Swift otthonánál, amit egy biztonsági őr jelentett a rendőrségnek. A rendőrségi jegyzőkönyvben az szerepel, a férfi vallomása szerint "Épp keresztülment egy váláson, és utoljára akkor érzett boldogságot, amikor Taylor Swift előző lemezét, a Bad Reputationt hallgatta".

A férfi azért vezetett el Kaliforniáig, mert Swift otthonát akarta meglátogatni, és egy bárt, ahol tudomása szerint az énekesnő Delicate című klipjét forgatták. A házban "egy fotót akart készíteni, és remélte, hogy szelfizhet egyet az énekesnővel, és esetleg egy ölelést is kap".

A férfit zaklatás és illetéktelen behatolás vádjával tartóztatták be, de azóta már elengedték. A most megítélt távoltartási végzés miatt június 6-áig , a következő meghallgatásának napjáig nem mehet Swift vagy az otthonának 500 yardos (457 méteres) körzetébe.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?