Majka jegyeladási rekordot döntött

2018.06.26. 09:41

Majka szeptemberi, Budapest Parkba szervezett nyárzáró koncertjére félmillió forintért is vettek jegyet, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a rapper-műsorvezető újabb jegyeladási rekordot állítson fel a magyar könnyűzene történetében, írja a keddi Bors.

Majka már egy pénteki posztban arról lelkendezett, hogy egyetlen hét alatt ötezer jegy ment el  a szeptemberi, Curtisszel közös bulira. Ez azt jelenti, hogy mintegy 20 millió forintnyi jegybevételt termelt az elmúlt másfél hétben, ami (nem nyereség, egy ilyen koncertnek számos költsége van) korábban még nem fordult elő a magyar popzene piacán.

A koncert Facebook-eseményéből az is kiderül, hogy a bulira minden VIP-páholyt lefoglaltak már, még a félmillió forintos árával a legdrágábbnak számító Mastercard Skyboxot is, ahol a jegyárért cserébe egy klimatizált, saját mosdós helyen bulizhat harminc ember, szóval így fejenként majdnem 17 ezer forintra jön ki a belépő, már ha tele van a box.

A lap szerint Majkáék júniusi parkos koncertjére mintegy 15 perc alatt mentek el a legolcsóbb, 2500 forintos jegyek, vagyis egyetlen negyedóra alatt 2,5 millió forint jött be, ami szintén nem gyenge teljesítmény.

Ne maradjon le semmiről!