Aretha Franklin, a soul királynője súlyos beteg

2018.08.13. 15:36

A soul 76 éves, legendás királynője, Aretha Franklin egészségügyi állapota nagyon aggasztó, betegágyánál összegyűlt az énekesnő teljes családja, írja a Showbiz 411 című zenei szaklap.

Franklinnél 2010-ben diagnosztizáltak rákot, de eddig a lehetőségekhez képest jól érezte magát, legutolsó fellépése 2017 novemberében volt, Elton Jonh AIDS-alapítványának rendezvényén. A zártkörű rendezvény előtt utoljára 2017 augusztusában lépett fel Philadelphiában, annak ellenére, hogy az énekesnő már akkor is a kiszáradással és a fáradékonysággal küzdött - írja a lap.

Aretha Franklinnek egyszer már keltették a közösségi médiában a halálhírét. Akkor úgy reagált: "Alapvetően jól vagyok, minden teszteredmény jó lett. Alaposan lefogytam a gyógyszerek mellékhatásaként, az ilyesminek hatása van az ember súlyára. Köszönet az aggodalomért!"

Aretha Franklin több mint fél évszázada van a pályán, 18 Grammy-díjat nyert, eladott több mint 75 millió lemezt, és három elnök beiktatásán énekelt, legutóbb 2009-ben Barack Obamáén. 2005-ben George W. Bush akkori elnök a legmagasabb amerikai polgári kitüntetést, az Elnöki Szabadság-érdemrendet adta át neki.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?