14 embert szállítottak kórházba egy Backstreet Boys-koncert miatt

2018.08.19. 07:36

Legalább 14-en kórházba kerültek az amerikai Oklahomában egy Backstreet Boys-koncert miatt, írja a CNN. A Backstreet Boys és egy másik '90-es évekbeli fiúcsapat, a 98 Degrees koncertjén vihar támadt, és felborította a beengedő kapukat, amiben több tucat ember megsérült.

A szervezők az első villámlásokat látva evakuálni kezdték a helyszínt, azonban közel 150 sorban álló ember nem vette figyelembe a felszólítást, hiába kezdődött el heves esőzés, és volt közel 130 km/órás szél.

Kevin, a Backstreet Boys egyik tagja korábban Twitteren jelezte, hogy telt házat, vagyis 12 ezer embert várnak a helyszínre, majd később azt is kiírta, hogy a vihar és a sérültek miatt elmarad a buli.

A helyszínen lévő rajongó arról számolt be, hogy több száz rajongó a vihar ellenére sem volt hajlandó hazamenni, és sokan közülük abban sérültek meg, hogy az erős szél felborította a beengedő kapuknál használt nagy fémszerkezetet.

A zenekar azt ígéri, hogy hamarosan pótolják a koncertet.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?