Benkő László megírta a végrendeletét

2018.08.28. 10:03

Az elmúlt két év alatt öt tagját is elvesztett Omega zenekar billentyűse, Benkő László, úgy döntött, még életében elrendezi szerettei sorsát, tudta meg a Bors.

A 75 éves zenész tavaly nyár óta küzd rákbetegséggel, és bár sokáig bizakodó volt, barátai, Székhelyi Jó­zsef és Orbán József elvesztése után egyre kevésbé hisz a gyógyulásában.

"El vagyok keseredve! Már nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnék a halálra. Nagyon aggódom, mert az én napjaim is meg vannak számlálva. Ez persze nem azt jelenti, hogy feladtam a harcot, csak egyre nehezebb hinnem a gyógyulásban" – mondta a lapnak.

Mint kiderült, Benkő László már a végrendeletét is megírta. "Szeretném biztonságban tudni a családomat akkor is, ha már nem leszek" – mondta erről. A zenész tavaly július óta vesz részt ke­mo­terápiás kezeléseken, utoljára három hónappal ezelőtt volt CT-vizsgálaton, szerdán pedig újra megvizsgálják, akkor derülhet ki, hány kezelésre lesz még szüksége.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?