Nicki Minaj és Cardi B úgy összebalhéztak, hogy az utóbbinak púp nőtt a fején

2018.09.08. 17:12


A rapper Cardi B megsérült, miután a New York-i Fashion Week partiján összeszólalkozott Nicki Minaj-zsal, majd majdnem verekedéssé is fajult a dolog, írja a USA Today.

Névtelen forrásokra hivatkozva annyi derült ki, hogy állítólag Minaj éppen valakivel beszélgetett, amikor Cardi B megpróbált nekimenni, de Minaj biztonsági őreinek sikerült őt lefogni. Állítólag Cardi B egy cipővel is megdobta őt. A neten több videó is terjed az esetről, az egyiken az látszik, hogy Cardi B elindul nagy lendülettel egy irányba, de a lefogják, a másikon pedig annyi, hogy éppen kisérik ki az eseményről.Cardi B-ről fotók is készültek arról, hogy mezítláb, a fején egy púppal távozik a partiból.

Cardi B
Cardi B
Fotó: Steven Ferdman / Getty Images Hungary

Cardi B és Nicki Minaj elég nagy fasírtban vannak azóta, hogy az előbbi a Bodak Yellow című számával, és az idei Invasion Of Privacy című albumával hirtelen az első számú mainstream női rapper lett. Cardi B Instagramon beszélt az esetről - Minaj-t nem említette -, de annyit mondott, hogy azért lódult meg, mert valaki az anyaságáról mondott valami becsmérlőt. Cardi B-t nemrég szülte meg a Migos-tag Offsettel közös gyereküket.

Nicki Minaj a tervek szerint 2019 februárjában Budapestre is jön koncertezni.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?