Michael Bublé mégsem vonul vissza

2018.10.18. 11:12

Mégsem vonul vissza Michael Bublé, bár pár nappal ezelőtt még erről volt szó. Az énekes a Daily Mailnek adott interjúban nyilatkozta, hogy most megjelenő lemeze lesz az utolsó, amit kiad, mert visszavonul. A hosszú interjúban az énekes kifejtette a döntése hátterét, főleg az elmúlt két évről beszélt, amit kisfia betegsége határozott meg. Bublé Noah nevű fiánál 2016-ban diagnosztizáltak rákot, az énekes elmondása szerint ez új megvilágításba helyezett mindent, a munkáját is.

Csakhogy most azt mondja, a Daily Mail rosszul értelmezte a szavait, egyáltalán nem akar visszavonulni. "Nem megyek sehova" - nyilatkozta egy rádióinterjúban. Sajtósa pedig hozzátette, hogy egyáltalán nem szerepelt az énekes tervei között a visszavonulás.

A főleg dzsesszfeldolgozásairól ismert kanadai énekes  már a 2003-ban megjelent első albumával betört a toplistákra, ahonnan azóta sem nagyon lehet kirobbantani. Legnagyobb sikereit a 2005-ös It's Time című anyaggal, valamint a 2007-es Call Me Irresponsible cíművel aratta, 2009-es, Crazy Love lemeze 3 nap alatt az amerikai lista első helyén kezdett, és persze volt karácsonyi albuma is. A most megjelenő, Love című lemeze lesz a tizedik. 

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?