Meghalt egy néző egy rockegyüttes londoni koncertjén

2018.12.02. 11:38

Meghalt egy néző a Bring Me The Horizon nevű angol rockegyüttes londoni koncertjén november 30-án este. Hiába érkezett ki szinte azonnal a mentő, a rajongó életét már nem tudták megmenteni - írja az NME.

Szavakkal leírhatatlan, mennyire borzasztóan érezzük magunkat ma este, miután megtudtuk, hogy egy fiatalember meghalt a tegnapi koncertünkön. Őszinte részvétünket és együttérzésünket küldjük a családnak és a szeretteinek ebben a rettentő időszakban."

Ezt a közleményt adta ki a Bring Me The Horizon az után, hogy a két, telt házas, a londoni Alexandra Palace-ban tartott koncertjük egyikén meghalt egy rajongó. Az Alexandra Palace szintén kiadott egy közleményt, amelyben közlik, egy "orvosi esetre" került sor a koncerten, és részvétüket fejezik ki az érintettek felé.

A londoni mentőszolgálat szóvivője az esetről azt mondta: november 30-án este 9:48-kor érkezett hozzájuk egy jelentés arról, hogy a koncerten valaki nem érzi jól magát. Az első mentős kevesebb mint három percen belül a helyszínen volt, de hiába próbálták újraéleszteni az illetőt, aki a helyszínen életét vesztette.

A koncerten jelenlévő rajongók tweetjei teljesen ellentétesek: többen arról panaszkodnak, milyen rosszul szervezett volt a biztonsági szolgálat, mások viszont azt írják, nagyon baráti volt a hangulat, és a tömegben mindenki segítőkész volt. Hogy pontosan mi történt, arról senki nem tud semmit.

Ne maradjon le semmiről!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport