Meghalt egy néző egy rockegyüttes londoni koncertjén

2018.12.02. 11:38

Meghalt egy néző a Bring Me The Horizon nevű angol rockegyüttes londoni koncertjén november 30-án este. Hiába érkezett ki szinte azonnal a mentő, a rajongó életét már nem tudták megmenteni - írja az NME.

Szavakkal leírhatatlan, mennyire borzasztóan érezzük magunkat ma este, miután megtudtuk, hogy egy fiatalember meghalt a tegnapi koncertünkön. Őszinte részvétünket és együttérzésünket küldjük a családnak és a szeretteinek ebben a rettentő időszakban."

Ezt a közleményt adta ki a Bring Me The Horizon az után, hogy a két, telt házas, a londoni Alexandra Palace-ban tartott koncertjük egyikén meghalt egy rajongó. Az Alexandra Palace szintén kiadott egy közleményt, amelyben közlik, egy "orvosi esetre" került sor a koncerten, és részvétüket fejezik ki az érintettek felé.

A londoni mentőszolgálat szóvivője az esetről azt mondta: november 30-án este 9:48-kor érkezett hozzájuk egy jelentés arról, hogy a koncerten valaki nem érzi jól magát. Az első mentős kevesebb mint három percen belül a helyszínen volt, de hiába próbálták újraéleszteni az illetőt, aki a helyszínen életét vesztette.

A koncerten jelenlévő rajongók tweetjei teljesen ellentétesek: többen arról panaszkodnak, milyen rosszul szervezett volt a biztonsági szolgálat, mások viszont azt írják, nagyon baráti volt a hangulat, és a tömegben mindenki segítőkész volt. Hogy pontosan mi történt, arról senki nem tud semmit.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?