Idén nem muszáj a nyitásnál kiállni a sort a Sziget-jegyekért

2019.07.31. 13:38

Idén már működni fog egy úgynevezett előzetes check-in is a Sziget Fesztiválra, ami azt jelenti, hogy nem a Hajógyári-szigeten kell végigállni a sorokat a jegy felvételéért, hanem már a fesztivál kezdete előtt, akár Budapest belvárosában is át lehet venni a karszalagokat a Sziget.hu-n szereplő információk szerint.

Augusztus 1. és 4. között, az Erzsébet téri Akvárium klubban 11 és 22 óra között,

illetve

augusztus 1. és 3. között a Sziget K-hídjának külső jegypénztáránál 11 és 22 óra között, illetve 4-én ugyanitt 11 és 18 óra között

lehet átvenni személyesen a jegyeket, ez idő elteltével a helyszíni check-in lép életbe.

A Sziget tájékoztatása szerint ha valaki elvégezte az előzetes bejelentkezést, akkor a helyszínen már nem kell átvennie semmit, csak megkeresnie a „Karszalaggal rendelkezem” sort. A szervezők azt is kérik, hogy legyen mindenkinél az az okmány, amivel felvette a jegyét, különben megint el kell végezni a helyszínen a bejelentkezést.

Frissítés: a lehetőség a MEEX-diákjegyekre nem vonatkozik. "A diákjegyeket NEM lehet előzetesen check-inelni az Akváriumban, csak a K-hídnál található MEEX sátorban 08.04-én 17:00 órától a fesztivál végéig non-stop!" - írja a meex.hu.

Az idei Sziget legismertebb fellépője Ed Sheeran lesz, de jön még a Foo Fighters, Post Malone, a The 1975, a The National, Martin Garrix, Macklemore és még rengetegen mások. A fesztivált augusztus 7. és 13. között tartják.