Bocsánatot kért és alkoholizmusáról vallott a Kasabian exfrontembere, aki bántalmazta barátnőjét

2020.07.09. 14:17

Nyilvánosan bocsánatot kérek partneremtől, Vikkitől, az együttes tagjaitól, a barátaimtól, a családomtól és a rajongóktól. Nagyon sajnálom és őszintén bánom a viselkedésemet. Semmilyen mentséget nem keresek, és nem kérem, hogy nézzétek el a dolgot. Csakis én vagyok a felelős, és minden felelősséget vállalok

– írta Twitteren közzétett nyilatkozatában Tom Meighan, a Kasabian korábbi frontembere, aki azután távozott a zenekarból, hogy a bíróság elítélte családon belüli erőszak miatt.

Ahogy arról beszámoltunk, a bíróság azért ítélte 200 óra közmunkára Meighant, mert egy hörcsögketrecbe nyomta volt jegyese, Vikki Ager fejét, majd egy gyerek előtt ütlegelte őt egy fadarabbal.

Az énekes szerint az áprilisi eset ráébresztette, hogy elmeállapota egyre instabilabb az alkoholizmusa miatt, ezért bejelentkezett egy rehabilitációs intézetbe. "Korábban is jártam már ilyen intézményben, de az igazság az, hogy sosem lettem teljesen józan" – írta most, hozzátéve, ez a mostani alkalom már más volt, így családja és barátjai támogatásával ma már "teljesen tiszta és józan".

Közölte azt is, bár ez nem mentség a tetteire, de nemrég diagnosztizálták ADHD-vel (figyelemhiányos hiperaktivitás-zavarral), ami "segített jobban megérteni a viselkedési zavarait".

Azt állítja: "Vikki és én még mindig nagyon szerelmesek vagyunk egymásba, és várjuk, hogy újraépíthessük közös életünket", és "párként megerősödve" jöjjenek ki a helyzetből. Hozzáteszi: az áprilisi bántalmazás "elszigetelt eset" volt.

Ne maradjon le semmiről!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport