Krúbi ismét olyat húzott, amit előtte itthon még senki

2023.01.08. 12:03

Lányoké az elsőbbség, tartja a mondás, és ezen Krúbi sem változtat, aki februárban dupla koncertet ad, egy aprócska csavarral: február 17-én ugyanis csak lányok mehetnek a buliba, február 18-án pedig csak fiúk.

Azt, hogy ezt miként fogják kivitelezni, homály fedi, és elég valószínűnek tartjuk, hogy nem fognak valakit azért kipenderíteni a koncerteknek helyet biztosító Akváriumból, ha nőként a kanbuliba megy el, vagy férfiként a csajbuliba libben be. De majd meglátjuk...

Annyi biztos, hogy Krúbi ezzel az ötlettel újfent olyat húzott, amit előtte itthon még senki, de hát a rapper erről híres. Ugyan években számolva még nem egy veterán előadóról beszélünk, Krúbi mégis nagyjából minden megmozdulásával valami eredetit virít, nem próbál, de szerencsére nem is akar megfelelni az elvárásoknak.

Dalai eszméletlenül szókimondóak, kiadójának hála sem a cenzúra, Krúbi öntörvényűségének köszönhetően pedig az öncenzúra sem korlátozza szövegeit. Ha ahhoz van kedve, közel tízperces számot ír, ha ahhoz, akkor egy dalban teszi nevetségessé a magyar közélet szereplőit, oldaltól függetlenül. Láttunk tőle olyat is, hogy koncertjén a legjobb farokfotót kereste, illetve ugyanezen az estén egy rajongójának ajándékozta a Fonogram-díját.

A csajbuliról és a kanbuliról egyelőre nem sokat tudni, az eseményekről nagyon szűkszavú leírást közöltek:

  • Csajbuli: „Végre! Egy Krúbi-koncert, amire nem engedjük be a hülye fiúkat! Lesz minden, amit mi, lányok szeretünk: mély beszélgetések, fasz. Hannah monta... izé öööö olivia rodrigo???? Nem tudom, nem ismerek nagyon lányokat igazából, bocs. Fiúkat nem engedünk be!”
  • Kanbuli: „Végre! Egy Krúbi-koncert, amire nem engedjük be a hülye lányokat! Egy jó öreg kanbuli, fingás, pogó, fifa, egész estés smárolgatás! Van péniszünk, ez az! Lányokat nem engedünk be!”