Hosszú kihagyás után új dallal jelentkezett Lady Gaga

2024.08.16. 16:53
Bruno Marssal közös dallal tért vissza Lady Gaga, akinek hosszú szünet után ez az első száma. A Die With A Smile videója a 70-es évekbeli countrystílust idézi, maga a dal viszont egy soulhangzású ballada.

Évek óta nem adott ki új zenét korunk talán legsokoldalúbb előadója, Lady Gaga, akinek a rajongói már tűkön ülve várták, mikor érkezik friss dal a popdívától. Az énekesnő már beharangozta, hogy készül az LG7-ként emlegetett hetedik album, ám egyelőre semmilyen pontos információt nem osztott meg követőivel a közösségi médiában.

Amíg a rajongók a teljes lemezre várakoztak, az énekesnő meglepte őket egy Bruno Marssal közös balladával, a Die With A Smile-lal. Nemcsak Gaga, de Mars sem adott ki hosszú idő óta új dalt, ráadásul a két előadó még soha nem zenélt együtt, így több szempontból is izgalmas a projekt.

Stílusok találkozása

A klip egy 70-es évekbeli nashville-i tévés jelenetre hasonlít, a szereplők világoskék öltönyt és piros inget viselnek. Gaga haja Dolly Parton frizuráját idézi, míg Mars fehér cowboykalapot visel, és egy vintage hollow body elektromos gitárt penget. 

A sajtóközlemény szerint a dal Bruno Marssal kezdődött.

Bruno és én nagyon tiszteljük egymást, beszélgettünk is az együttműködésről. Éppen a saját albumomat fejeztem be Malibuban, amikor egy hosszú nap után megkért, hogy menjek el a stúdiójába, és hallgassak meg valamit, amin éppen dolgozik. Éjfél körül értem oda, és el voltam ájulva, amikor meghallottam, amin dolgozott. Egész éjjel fent maradtunk, befejeztük a dal megírását és felvételét. Bruno tehetségét nem lehet megmagyarázni. Zenészi képességei és látásmódja teljesen más szint. Nincs hozzá fogható

− idézi a közlemény Lady Gaga szavait.

„Megtiszteltetés volt Gagával dolgozni. Ő egy ikon, és varázslatossá teszi ezt a dalt. Annyira izgatott vagyok, hogy mindenki hallja majd” − fogalmazott a közleményben Bruno Mars.