Adele beláthatatlan időre eltűnik, véget értek a koncertjei

2024.09.02. 15:12
Hatalmas sikerrel zárult Adele Németországi turnéja, melynek során tíz koncertet adott, és most, hogy az utolsó is lement, visszatér az USA-ba, hamarosan pedig beláthatatlan időre elvonul, és pihenni fog.

Ahogy arról beszámoltunk, a brit énekesnő, Adele közölte: egy „nagy szünetre” megy, és jó ideig nem ad koncerteket, valamint nem ad ki új számokat sem.

Adele Münchenben fejezte be turnéját, ezzel összefüggésben nyilatkozott a német közmédiának. Elmondta: idén ősszel, a koncertsorozata végeztével eltűnik egy időre a színpadról.

Eléggé kifogytam a szuflából, mivel minden hétvégén Las Vegasban állok színpadon. Egyáltalán nem tervezek új zenét [alkotni]. Szeretnék tartani egy nagy szünetet ezután, és azt hiszem, egy kis időre más kreatív dolgokkal szeretnék foglalkozni

– mondta Adele, aki ezt most a színpadon is megerősítette utolsó koncertjén, elbúcsúzva az európai rajongóktól. Az énekesnő összesen 10 koncertet adott Münchenben, hetente kétszer állt ki a 80 ezres Messe München aréna színpadára. 

Óriási gyémánt, síri csend

Adele október 25-től november 23-ig minden hétvégén Las Vegasban fog énekelni, és amint vége a koncertsorozatnak, elvonul, és pihenni fog. Emellett megházasodik, ugyanis eljegyezte őt Rich Paul sportmenedzser.

Adele németországi koncertjén jelentette be a hírt. A sportmenedzser és Adele 2021 óta alkot egy párt, korábban már többször is felröppentek hírek az eljegyzésről, de a sztárpár mélyen hallgatott a kapcsolatukról.

Legelőször 2022 februárjában kezdtek el találgatni az emberek, amikor az énekesnő egy hatalmas csillogó gyémánttal a kezén jelent meg a Brit Awardson. Nem sokkal később a Las Vegas-i rezidenciáján is ugyanezt a gyűrűt viselte, amelynek becsült értéke több mint 1 millió dollár.

A szerelmespár azonban minden híresztelés ellenére mélyen hallgatott, és egészen mostanáig nem erősítették meg eljegyzésük hírét.