Egyél mondjuk knédlit az EFOTT-on

2008.07.07. 15:48
Az Index fesztiválblogja

Lesz ugye EFOTT, koncertek, pörgés. Dunaújváros, Szalki-sziget, július 16-ától. Mit ehetünk és ihatunk majd? Ez itt az Efott-étlap.

Cseh hangulatot is kapnak az idei fesztiválozók. Nincs jobb, mint tikkasztó időben egy korsó pilseni sör. Ebédre pedig a marhapörkölt, a knédli, és az elmaradhatatlan párolt káposzta az, aminél nincs jobb. Aki nem szereti a sört, mehet a Borházba, minőségi termelői borokért.
 
Rendelkezésre állnak továbbá a szokásos zizi-lufi-körhinta hangulat járulékos elemei is, mint a lángos és a vattacukor. A nyugati fogyasztói kultúra ajándékai, a hot dog, a hamburger, valamint egy kis hazai: palacsinta és kürtőskalács.
 
Egy korsó sört 300 Ft körüli ártól lehet majd kapni, bornak a decijét meg 140 forintért. Aki egyiket sem szereti, vagy minkettőt, de még rövidezne is, annak a „feles” 300-550 Ft-ba kerül majd az EFOTT-on. Eldobható üveges pezsgő 1400 forintért. Másnap szénsavas üdítő, ebből fél liter 300 Ft, vagy az ásványvíz, amiből a fél literes kiszerelés 150 Ft-ba kerül. A folyadékhiány pótlása után kávé (190 Ft-tól), nassolás (chips 280 Ft-tól). Nem árt, ha van nálunk rágó is (egy csomag 200 Ft-tól). Este pedig újra felpöröghetünk valamilyen energiaitallal (390 Ft/doboz). Jó étvágyat, jó szórakozást kedves mindenkinek!