Mi változott a Volton?

2009.07.02. 13:57 Módosítva: 2009.07.02. 14:37
5 hozzászólás

Még hogy semmi nem változott a Volt fesztiválon? Hát lehet, hogy a legjobb fröccsöt ugyanott kapni, mint tavaly, és az MR2-színpadot sem tolták arrébb, de azért a háttérben rengeteget fejlesztettet a fesztivál szervezői. Egyrészt idén a Nagyszínpad 10 méterrel szélesebb 4 méterrel mélyebb és 4 méterrel magasabb lesz. A hangtecnhika 220.000 watt teljesítményű, és erre a színpadra nagyobb teljesítményű és jobb minőségű intelligens lámpákat szereltek idén fel, összesen 80 darabot, a hagyományos lámpák számát pedig 160-ra növelték.

Emellett az ételfelhozatal is változott, és nem csak a hetvenes évek amerikai krimijeit idéző papírdobozos kínai junkfood tűnt fel, sőt. Először van a Voltona Bio-Vega bár humusz, zöldség grill, sült vega virsli, zöldségnyárs, pirított sült tészta, parajos és zöldséges hasé. A vegetáriánusok ezentúl bűntudat nélkül falhatnak a vegetáriánus nagyfröccsök után.

A Voltnak otthont adó kempinget egyébként több mint három kilométernyi kerítéssel veszik körbe a szervezők, és a rendezvény területén 2200 négyzetméter méhsejt alakú műanyag lapot fektetnek le, hogy ha megint zuhogna, akkor se süllyedjen el mindenki a sárban.