Vazul
10 °C
25 °C
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Jolie New Yorkban tartózkodott a napokban, amikor meglátogatta egykori férjét, Jonny Lee Millert. Ők 1996 márciusában házasodtak össze, majd 1997 szeptemberében el is váltak. De nem volt ez egy viharos válás. Ahogy Jolie is mondta már korábban: élete leghülyébb döntése volt ez a válás, mivel amúgy sosem veszekedtek Millerrel, soha nem bántották egymást. 

  Most pedig minden előjel nélkül Jolie felugrott hozzá. A fotók alapján egy üveg bort is vitt magával. A beszámolók szerint 3 órát töltött a lakásban.

  Na, hát ebből aztán máris ki lehet kombinálni bármit.

  (Justjared)

 • GettyImages-1221064936
  Fotó: Toni Anne Barson / Getty Images Hungary

  Alicia Silverstone, a Spinédzserek színésznője betört a TikTok-birodalomba, legutóbb a leghíresebb filmje legikonikusabb jelenetét játszotta újra. Ez alkalommal viszont egy rövid videóban tisztázta, hogy igazából nem is úgy ejti a nevét, ahogy sokan gondolnák.

  Tehát a helyes kiejtés Alicia, vagyis Aliszia, és nem Alisa, ahogy a leírás alapján sok millió ember gondolná. A színésznőt amúgy a helyzet kevésbé zavarja, ellenben az anyukájával, aki kivan tőle, hogy rosszul ejtik a lánya nevét. 

  Engem amúgy nem zavar! De a drága anyukám nem szereti… szóval, miatta… tudjátok helyesen!

  Itt lehet megtekinteni a színésznőt, amint bemutatja, hogy is hívják valójában:

  @aliciasilverstone

  ##stitch with @kesha & @mahoganylox : Just an FYI... it’s Ali-SEE-yuh 😉😘

  ♬ original sound - Alicia Silverstone
 • A Szex és New York szereplői egész héten nosztalgiáznak, hiszen hét elején kezdték el forgatni a sorozat új részeit. Csütörtökön Sarah Jessica Parker osztott meg képeket az esti sétájáról, ami ahhoz a házhoz vezetett, ahol Carrie Bradshaw lakott a sorozatban.

  GettyImages-129146603
  Fotó: Ron Galella Ltd / Getty Images Hungary

  Tegnap pedig Cynthia Nixon pózolt Instagram-oldalán a show többi szereplőjével, de nem meglepő módon Kim Cattrall ezen a fotón sem tűnt fel, hiszen sokak kedvence, Samantha nem szerepel majd az új részekben. Ha vele nem is maradt meg a jó kapcsolat, ők hárman biztosan jó barátok maradtak.

  A barátság soha nem megy ki a divatból

  — írta Cynthia a képhez.

 • Katalin hercegné, Kamilla hercegné és Erzsébet királynő tegnap egy nyilvános eseményen jelentek meg , ahol egy hatalmas tortával is megajándékozták őket.

  GettyImages-1233397718
  Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

  A torta felvágását a királynő szerette volna elintézni, amihez egy óriási kardot is kapott egy, az eseményen részt vevő főhadnagytól. Nem is kellett több Erzsébetnek, rögtön nekilátott a torta felvágásának, de nem ment ez olyan könnyedén, mint elsőre gondolta, ezért szóltak neki, hogy van egy kés is, ha úgy gondolja. A királynőt viszont keményebb fából faragták, ezért csak ennyit mondott:

  Tudom, hogy van! De ez így szokatlanabb.

  Erzsébeten végül Kamilla próbált segíteni, eközben viszont Katalin nem bírta visszafogni a nevetését, hiszen egy igen abszurd jelenetnek lehetett a szemtanúja.

  (Forrás: Indy100)

 • GettyImages-1175982086
  Fotó: Vittorio Zunino Celotto / Getty Images Hungary

  Jennifer Lopez a Rauw Alejandróval forgatott klipje szünetében ragadta meg az alkalmat, hogy a miami rendőrség tisztjeivel pózoljon és fotózkodjon. A hatóság nem azért volt jelen, mert bárki galádságot követett el, hanem azért, hogy biztosítsa a helyszínt. A klipet egyébként több órán keresztül forgatták a helyszínen.

  JLo nagy híve az egyenruhásoknak, legutóbb a Nemzeti Gárdával szelfizett.