Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A színésznő újdonsült apósa, Jon Bon Jovi is feltűnik rajtuk.

    Ahogy arról az Index is beszámolt, a napokban ismét oltár elé állt Millie Bobby Brown, aki májusi, szűkkörű esküvője után most egy igazi olasz lagzin mondta ki a boldogító igent Jake Bongiovinak. A fiatalok Toszkánában tartottak nagyszabású mennyegzőt, ahol, ha hinni lehet az amerikai bulvárlapok értesüléseinek, egy népszerű angol énekesnő privát fellépéssel szórakoztatta a vendégeket, köztük valamennyi Stranger Things-szereplőt és más sztárvendégeket.

    A nagy napról most maga az ifjú pár osztott meg képeket Instagram oldalukon, amelyekből kiderül, a menyasszony három ruhát is viselt a nagy napon, de feltűnik a fotókon a boldog após, Jon Bon Jovi is. Követőik és ismerőseik gratuláltak a valóban gyönyörű esküvőhöz.

  • Nem túlzás kijelenteni, az Ázsia Expressz idei évadának egyik közönségkedvenc csapata minden bizonnyal a múlthéten búcsúzó Stohl András és Till Attila párosa volt. Bár a duó számára véget ért már a küzdelem, a műsorvezető felesége, Korpás Krisztina nagyon büszke Tilla teljesítményére.

    „Ebben a műsorban tényleg meglátszik, ki hogyan áll az élethez, és a férjem nem mutat hamis képet magáról. Tilla soha nem a problémát keresi, hanem a megoldást.

    ÉS SZERINTEM BÁRMELYIK KOLLÉGÁJÁT MEGKÉRDEZNÉNK, UGYANEZT MONDANÁ RÓLA, MERT ŐT SZINTE MINDENKI SZERETI.

    Talán azért, mert nem szállt el magától, nem gondolja, hogy neki a tévés múltját vagy a szakmai életét tekintve előjoga lenne bármihez, és mindig, minden helyzetben igazságosan áll mindenkihez” – kezdte a háromgyermekes édesanya, aki ugyan korábban nem követte nyomon a reality-t, most egy epizódot sem hagyott ki.

    „Stohl Andrást is legalább 35 éve ismerem. Hiába voltak az életében olyan periódusok, amikor rossz volt a megítélése, például a baleset miatt, valójában Bandi is nagyon jó ember, és ez most bebizonyosodik róla. Ő sem akar soha másnak látszani, mint aki valójában. Az pedig, hogy nem felejtik el, sőt észreveszik, hogy a nehezebb – főleg fizikai – feladatokat egy nőnek nehezebb megoldani, abszolút pozitív. De Stohl többször hangsúlyozta, ha nem Tillával van, nem bírta volna mentálisan ilyen jól ezt a versenyt, és biztos vagyok benne, hogy az én férjemnek is jót tesz, hogy András a párja. Mi soha nem beszélünk csúnyán egymással, de nekünk is adódnak helyzetek a magánéletünkben, amikor nem csak kívánjuk, ki is mondjuk, hogy maradjon már öt percig csendben a másik. Szóval a pároknak nehezebb szimpatikusnak maradni a nézők szemében” – idézte Korpás szavait a Story.hu.

  • Kiderült, hogy kiskora óta énektanárhoz járt. 

    Nemrég nagy meglepetést okozott nem csak a Megasztár zsűritagjainak, de az egész országnak ifj. Schobert Norbert, aki a tehetségkutató válogatóján tűnt fel. A fiatal a Tv2-nek elárulta, nem most kezdte az éneklést, már egy ideje edzegeti hangszálait. 

    8–9 éves korom óta járok énektanárhoz, akkor még ímmel-ámmal jártam. Volt, hogy kihagytam fél évet, majd újra mentem. Kábé 16 éves koromtól kezdve kezdtem el rendszeresen.

    Ifj. Schobertet előtte Rubint Réka edzőtáborának résztvevői is hallhatták, többek között az ott kapott pozitív kritikák miatt is döntött a megasztáros jelentkezés mellett. 

    „Most nemrég anyukám táborában is felléptem a táborozók előtt, tetszett a visszajelzés, az embereknek a hangulata meg az, amit át tudok adni a zenével”– mesélte a fiatal. 
    (via 24.hu)

  • Hongkongban életek a testvérek hosszú éveken át.

    DSC4163
    Fotó: Kaszás Tamás / Index

    Bíró Bea, Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsor szereplője az ikertestvérével való kapcsolatáról mesélt nemrég a Bestnek. Az egykori modell három éve jött haza Hongkongból, ahol tíz évig élt Nikivel. Testvére a modellszakmában is rengeteget segített neki, hisz mindig ott voltak egymásnak társként és feltétel nélküli bizalmasként. 

    Az exmodell bevallása szerint a Hongkongban töltött éveik alatt gyakorlatilag mindent együtt csináltak, így közös barátaik, hobbijaik voltak. Aztán amikor komolyra fordult Niki párkapcsolata az akkori barátjával, aki mostanra a férje, szétköltöztek az ikertestvérek.

    Nem volt könnyű az elszakadás. Furán hangzik, de akkor, a húszas éveim közepén nőttem fel igazán. Akkor kellett először egyedül intéznem a bevásárlást, vagy hivatalos ügyekben eligazodni. Egészen 27 éves korunkig közös kasszán éltünk, tehát minden keresetünket megosztottuk. Így nem túlzás azt állítani, teljesen új fejezet kezdődött az életünkben

    idézte a Story Bíró Beát.