Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Instagramján osztotta meg boldogságát a követőivel.

    PAP 1000
    Fotó: Papajcsik Péter / Index

    Singh Viki sokáig élt Budapesten, de úgy döntött, megvalósítja régi álmát, és megvásárolja álmai otthonát vidéken. A fiatal énekesnő hivatalos Instagram-oldalán jelentette be, hogy végre birtokba vehette a saját kertes házát, és egy négylábú társ is csatlakozott hozzá.

    Nemrégiben a Ripostnak azt is elárulta, hogy mindig is közel állt hozzá a vidéki élet, ezért tervbe van, hogy tanyasi állatokat fog tartani, valamint kertészkedni is szeretne. Bár az énekesnő új háza körül rengeteg munka akad, amire azt teljesen a saját ízlésére alakítja, de nem riad vissza a munkától. Persze segítsége is akad, viszont a bútorait már ő szeretné felújítani, ugyanis imádja a vintage stílust. Az új otthonáról a következőt írta:

    Mindig, de tényleg mindig az volt az álmom, hogy legyen egy kertes házam, és egy Golden retrieverem... Jelentem: minden teljesült! Tegnap előtt költöztem be életem első saját otthonába, és tegnap fogadtam örökbe Mozartot azaz MO-t, aki eddig Bingó ként élt egy kedves családnál, akik már nem tudták tovább gondját viselni. Az van, hogy boldog vagyok... fáradt, kicsit riadt is hiszen egy teljesen új élet vette most kezdetét, de BOLDOG!

    – olvasható az énekesnő bejegyzésében, aki rendkívül büszke magára, amiért mindezt teljesen egyedül valósította meg.

  • A médiában képzeli el a jövőjét.

    20230117  MG 3512
    Fotó: Németh Kata / Index

    Zámbó Adrián a minap a Mokka vendége volt, ahol arról is mesélt, hogy az Ázsia Expressz című műsor forgatásának befejeztével új vizekre szeretne evezni. Jelenleg a logisztikában és a vendéglátásban dolgozik, de kitűzött célja, hogy a média világában találja meg számításait.

    A Király legkisebb fia az idei nyarat itthon szeretné tölteni, nem szándékozik külföldre utazni, miután az év első felében heteket töltött a Fülöp-szigeteken a TV2-s kalandreality forgatásán a testvérével, Zámbó Krisztiánnal. Mint mondta, felejthetetlen élményeket szereztek, illetve talán gyerekkorukban tölthettek ennyi időt közösen legutoljára.

    Teljesen pozitívan gondolok erre vissza. Komfortzónán nélküli dolog volt, amiből mindketten tanulhattunk. Mind a kettőnk olyan élményekkel, tapasztalásokkal lett gazdagabb, hogy azt máshol nem kaptuk volna meg.

    Zámbó úgy véli, természetét az édesapjától, Jimmytől örökölte, ezért szeret ismerkedni, társasági, bohém embernek tartja magát, akitől a zene sem áll messze. Bár családcentrikusnak vallja magát, még nem találta meg azt a nőt, aki mellett megállapodhatna. Jelenleg elsősorban a karrierjére fókuszál, ugyanakkor szívesen ismerkedik is.

    Elég öntörvényű figura vagyok, és amikor édesanyámmal ez előjön egy vitaszituációban, akkor mindig azt mondja: »Na most voltál olyan, mint az apád.« De én ennek örülök, büszke vagyok arra, aki vagyok. Büszke vagyok édesapámra és a családomra, ezt nem veheti el tőlem senki

    – jelentette ki.

  • Különleges nevet kapott a házaspár gyermeke.

    Két évvel az esküvőjüket követően megszületett Iszak Eszter műsorvezető és Gyurta Dániel olimpiai, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok korábbi úszó gyermeke. – írja a Blikk.

    Mint kiderült, a  sztárpár kislánya viszont nem az édesanyja nevét kapta, pedig a TV2 műsorvezetője korábban arról mesélt, hogy anyai ágon a dédnagymamáig visszamenőleg mindenki Eszter a családjukban, és ezt a tradíciót ő is követni fogja. A lap értesülése szerint kislányuk végül a Mirabella nevet kapta szüleitől, amelynek csodálatraméltó a jelentése.

    A Mokka háziasszonya néhány hete már felhagyott a munkájával, legutóbb e hónap elején adásban hívták fel kollégái, hogy jókívánságaikat fejezzék ki számára. A szerelmesek négy éve találtak egymásra, majd az esküvőjükre sem kellett sokat várni, amit 2022-ben tartották meg. Idén februárban jelentették be, hogy szülöi örömök elé néznek, ami hatalmas boldogság a közös életükben.

  • Az énekesnő nem egy fedél alatt él a 18 évvel fiatalabb szerelmével.

    D1I5934
    Fotó: Németh Kata / Index

    Völgyi Zsuzsi és közel húsz évvel fiatalabb szerelme, Kökény Tamás a Tények Plusz kameráinak meséltek először a szerelmükről. A Romantic énekesnője kellő őszinteséggel beszélt három éve tartó párkapcsolatukról, így az is kiderült, hogy nem az együttélésében hisznek, hanem abban, hogy teret engedjenek a másiknak. Mint megtudhattuk, a mingli párkapcsolati forma szerint élik az életüket, amelynek lényege az, hogy a pár nem költözik egy közös otthonba.

    „Augusztusban már a harmadik évfordulónkat ünnepeljük, Tomi szép lassan belesimult az életünkbe. Az a kulcsa a szerelmünknek, hogy egy pár vagyunk, de nem élünk együtt, mind a kettőnknek megvan az otthona. Így nálunk nincsenek szürke hétköznapok, mindenki szervezi a saját életét. Nem múlik a vágyakozás a másik iránt, és minden egyes találkozásra nagyon készülünk, várjuk, és amíg nem látjuk újra egymást, addig hiányzunk egymásnak” – idézi Völgyit a Story.