Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A színésznőt elfogta a nevetőgörcs, nem is bírta utána énekléssel folytatni.

    Szinetár Dóra volt a sztárvendége csütörtök este a TV2 Szerencsekerék című műsorának, amelyben legemlékezetesebb színpadi bakijáról is említést tett. A színésznő úgy mesélte a másik két játékosnak és a műsorvezetőnek, Kasza Tibinek, hogy maga sem hitte volna, de éppen az Óz, a csodák csodája című színházi darab egyik leghíresebb dalának első sorát felejtette el a színpadon.

    Egyszer felejtettem el úgy szöveget, amit nem hittem el, hogy megtörténik, amikor az Óz, a csodák csodája című musicalben Dorothyt játszottam a Vígszínházban. Ez általában vasárnap délelőtt 1-kor ment. Úgy kezdődik ugye az előadás, hogy Dorothy berohan két copffal meg Totó kutyával, vesz egy mély levegőt, és elkezdi énekelni a musicalirodalom egyik leghíresebb dalát, a Szivárvány dalt, amit mindenki ismer. Azon a vasárnap délelőttön az történt, hogy bementem, vettem egy levegőt, és rájöttem, hogy fogalmam nincs, hogy melyik sorral kellene elkezdeni

    – emlékezett vissza a Jászai Mari-díjas színésznő, majd azzal folytatta, hogy hiába próbált segítséget kérni, senki nem súgott neki. Mint mesélte, a Vígszínház színpadánál volt két bucka: az egyikben a súgó ült, a másikban a karnagy. Először a súgóhoz ment abban a reményben, hátha az majd segít neki, de az illetőnek meg sem fordult a fejében, hogy Szinetár éppen a dal első soráról feledkezett meg. Mivel aznap még nem találkoztak, a súgó csak integetett Szinetárnak, aki ekkor a karnagyhoz ment, aki nemcsak integetett, de puszikat is dobott.

    Visszamentem középre, vettem egy levegőt, és elkezdtem üzbégül énekelni, mire nyilván rájöttek, hogy valami nem stimmel, és akkor így derékig kilógva elkezdtek segíteni. Mondták veszettül a szöveget ketten sztereóban, amitől meg annyira elkezdtem röhögni, hogy soha többet nem bírtam semmit énekelni, hanem »Totó, Totó!« kiáltásokkal rohangáltam fel-alá a színpadon

    – magyarázta Szinetár Dóra, aki nincs egyedül bakijával: Kasza Tibi is megosztotta történetét Szerencsekerék műsorában. Mint kiderült, az énekes-műsorvezető az egyik korábbi fellépésén halandzsázni kényszerült az egyik dalban, mert elfelejtette, hogy azt a sort még nem írták meg.

  • Mindenképp szeretne visszatérni Gloriaként.

    Idestova 15 éve már, hogy bemutatták a Modern család című, nagysikerű szituációs komédiát. A széria 11 évadot ért meg, 2020. tavaszán ért véget, az egyik főszereplő, Sofia Vergara azonban azóta sem tudja elengedni a Pritchett-Dunphy família történetét. Olyannyira nem, hogy már a visszatérésre készül, legszívesebben egy különálló filmnek is beillő epizódot forgatna régi kollégáival. Köztük sorozatbéli férjével, a 78 éves Ed O'Neillel.

    Mindig azzal viccelődöm, Ed, ne halj meg, mert ha megcsináljuk a folytatást, ahhoz idő fog kelleni, és te vagy közöttünk a legörögebb. Nehogy meghalj!

    – mondta Vergara a Varietynek, hozzátéve: ő viszont élne-halne azért, hogy újra a megszokott díszletek között kelthesse életre Gloriát. 

  • Megerősítette, ami eddig csak pletyka volt.

    Jennifer Lawrence nem fél kimondani a gondolatait, ami a szívén, az a száján. Így történt, hogy korábban – egyebek mellett – azt is elárulta, melyik színésszel volt annyira rossz csókjelenetet forgatni, hogy csak becsiccsentve tudta elviselni, de arról is lerántotta már a leplet, melyik filmje volt akkora bukás, hogy mára megbánta, hogy egyáltalán elvállalta. Az Oscar-díjas színésznő őszintesége azonban nem feltétlen terjed ki az élet minden területére; azzal kapcsolatban például sejtelmes maradt, hogy összejött egyik korábbi filmje rendezőjével.

    Csak pletykákat lehetett hallani arról, hogy Lawrence és a Fekete hattyú és a Rekviem egy álomért rendezője, Darren Aronofsky egy párt alkottak, de azt is egy közeli ismerősüktől lehetett megtudni, hogy a románcuk egy év után véget ért. A színésznő és a rendező a 2017-es anyám! című film forgatásán zúgott egymásba – megesik az ilyesmi hollywoodi berkekben –, de úgy tudni, komoly és hosszú távú kapcsolatot nem láttak maguk előtt.

    Erre utal Lawrence egyik korábbi nyilatkozata is. A színésznő Andy Cohen Watch What Happens Live című műsorában két dolgot ismert be: az egyik, hogy valóban összeszűrte a levet Aronofskyval, és hogy az általa rendezett 2017-es film cselekményét sokakhoz hasonlóan ő sem igazán értette; amit tudott, azt azért tudta, mert a rendezővel randizott.

    Amikor Cohen megkérdezte Lawrence-től, egytől tízes skálán mennyire volt összezavarodva a történettől, a színésznő azt felelte:

    Őszinte leszek! Hát... mivel ágyba bújtam a rendezővel, megvolt nekem az összegzés. Úgyhogy... öt? Vagy legyen inkább négy.

    (via LadBible)

  • Nem csupán legközelebbi családtagjai és ismerősei, de még az internetezők is rácsodálkoztak a 76 éves Terry Spillane ötletére, aki egészen sajátos dolgot talált ki arra, hogy ne legyen melege lánya esküvőjén.

    Az idős férfi egy ideje már tudja, hogy fekete öltönyben és hosszú ujjú fehér ingben lesz hivatalos lánya, Megan lagzijára, amelyet Cipruson tartanak augusztus végén, ám miután meghallotta, hogy a többi vendég már most elkezdett panaszkodni arra, milyen hőség vár rájuk, úgy döntött, változtat kicsit a szetten. Persze nem a hagyományos értelemben: ahelyett, hogy valami vékonyabb anyagú öltönyre ruházott volna be, inkább levágott egy jókora darabot az ingéből, majd annak ujjaitól is megszabadult, mondván, így már nem lesz melege, ha még a fekete zakót is felveszi.