Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A vízszámlája már kevésbé volt vicces.

    Már-már saját mentális egészségét kérdőjelezte meg egy amerikai férfi, Jacob James, miután rendszeresen arra ért haza, hogy garázsában folyik a csap. Pedig biztos volt benne, hogy mindig elzárta azt, így a sokadik hasonló alkalom után a 32 éves James úgy döntött, utána jár a rejtélynek, és térfigyelő kamerát szereltetett fel a szóban forgó mosdó fölé.

    Ennek hála kiderült, nem egy vízpazarolásra specializálódott szellem, vagy a Reszkessetek, betörők! tolvajpárosa hagyta nyitva azt, hanem kutyája, Neylond a tettes. Az angol véreb titokban megtanulta kinyitni a csapot, gazdája távollétében pedig kiszolgálta magát friss vízzel – csakhogy a trükk második fele, a csap elzárása már nem ment neki, így több mint 100 dolláros, azaz mintegy 36 ezer forintos számlát hozott össze gazdájának. A csap azóta leszerlésre került, Neylond pedig a róla készült felvételeknek hála az internet kedvencévé vált.

    (yahoo)

  • Végül bejött a trükk.

    DSC2605
    Fotó: Kaszás Tamás / Velvet

    Csonka András nemrég a Story magazinnak adott interjút, melyben arról mesélt, hogyan igyekezett szerepet kapni a '90-es évek népszerű magyar szitkomjában, a Família Kft.-ben. Mint kiderült, a színész hisz a gondolat teremtő erejében, ezért spirituális úton is igyekezett bevonzani magának az áhított szerepet.

    „Akkoriban indult a Família Kft., és bár már kiválasztották a szereplőket, megvolt a próbaadás, a szereplők fotózása, bemutatása, én mégis nagyon be akartam kerülni. A Szomszédok sikere óta tudtuk, hogy egy ilyen munka hatalmas lehetőség lehet. Ezért elkezdtem a korábban tanult technikát alkalmazni. Mindennap a sorozatra gondoltam, átéltem, hogy benne vagyok a stábban.” – magyarázta a színész, akinek technikája végül bejött, legalábbis ő ennek tulajdonítja.

    Egyszer csak aztán a semmiből ott találtam magam a Família Kft.-ben. Felkértek a szerepre, mert elhittem, hogy képes vagyok rá, és nekem is van helyem ebben a sorozatban. Legalábbis nekem megnyugtató arra gondolni, hogy ezért történt minden úgy, ahogy. Tény, hogy a pozitív gondolatokkal fel tudjuk építeni magunkat, míg a negatív gondolatok képesek minket lerombolni, és az egészségi állapotunkra is hatást gyakorolnak. A hit, sőt továbbmegyek, az önmagunkba vetett hit, a relaxáció csodákra képes, érdemes kipróbálni

    – fogalmazott.