Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Magzatpózban zokogott az elválás után.

    IMG 8786
    Fotó: Velvet

    Détár Enikő a Tények Plusz kameráinak mesélt párjával arról, hogyan élték meg, amikor gyermekei bejelentették, hogy elköltöznek a családi fészekből. A színésznő ugyan ritkán szeret bepillantást engedni a magánéletükbe, de most az elszakadás nehézségeiről vallott. 

    Embriópózban zokogtam a földön. Az akkor nagyon megviselt. De amikor láttam, hogy jól van, akkor azt nyilván elfogadja az ember. Ebben nyilván benne van az anyai ragaszkodás és önzés. Tényleg az a lényeg, hogy legyenek jól

    – fogalmazott Détár, majd hozzátette: olyan kapcsolata van a felnőtt gyerekeivel, amilyet annak idején kamaszként elképzelt, hogy lesz, ha majd édesanyává válik.

    Bár egy ideje mozaik családot alkotnak, soha nem akartak semmit sem erőltetni a fiatalokra. Mint mondták, nem voltak szereptévesztésben, inkább barátként voltak jelen a másik gyerekének életében, nem pótszülőként. Kapcsolatukban igyekeznek minőségi időt eltölteni, gyakran órákon át tudnak beszélgetni egymással.

  • Erre nem számítottunk.

    DSC2108
    Fotó: Kaszás Tamás / Index

    Szabó András Csuti a minap egy új videóval jelentkezett a TikTok-oldalán, melyet párja, Bianka készített titokban. A felvételen az üzletember látható, amint pakolás közben énekeli a kedvenc slágereit. ByeAlex, Dzsúdló és a Wellhello dalaiból is hallható egy-egy részlet Csuti előadásában, majd barátnője alaposan ráijeszt a a gardróbszobába betoppanva.

    A hozzászólásokban sokan meg is jegyezték, hogy nem is gondolták volna róla, hogy ennyire tiszta az énekhangja, sőt, akadt olyan, aki egyenesen arra buzdította, hogy induljon a Sztárban Sztár következő évadában. A felvételt alább tekinthető meg Csutiról:

    @csut.i …és ha lesben áll egy @sdrbs cápa 🦈 #sing #dance #travel ♬ eredeti hang - Szabó András Csuti

    (via 24.hu)

  • Még most sem hiszi el, hogy felléphet a világsztárral.

    PAP 1510
    Fotó: Papajcsik Péter / Index

    Ahogy arról az Indexen beszámoltunk, július 20-án ismét Budapesten koncertezik Ed Sheeran, aki ezt megelőzően a Sziget Fesztiválon szórakoztatta a magyar közönséget még 2019-ben. Ezúttal a Puskás Arénában lép majd színpadra a + - = ÷ x nevet viselő turnéjának részeként. Azt már eddig is tudni lehetett, hogy az énekes előzenekara az a Calum Scott lesz, de mellette Zséda is fellép a szombati koncerten.

    Most a magyar énekesnő a Borsnak elmondta, hogy hosszú hónapok óta minden hétvégéje le volt kötve, mindössze egyetlen szabad maradt, július 20-a, amikor a világsztár Budapesten lép fel.

    Még most is hihetetlen, hogy minket választottak, hogy eljutottak hozzá a dalaim. És tényleg azt gondolom, hogy a fentiek is akarták ezt, hiszen ez az egyetlen szombatunk volt szabad. Sok idő volt, amíg végül realizálódott, hogy akkor fellépünk Ed Sheeran előtt.

    – fogalmazott az énekesnő, akinek egyfajta visszaigazolást jelent a felkérést, amit meg is könnyezett. Bevallotta, máskor nagykoncertek előtt szokott izgulni, de most nagyon nyugodtnak érzi magát. Zenekarával egyébként állandóan úton vannak, rengeteg fellépésük akad.

    Úgy érzem, mi már erre rég kész vagyunk! 30 percet leszünk színpadon, arra készülök, hogy nagyot fogok énekelni, a rám nagyon jellemző, különleges hangulatú dalokat adjuk majd elő, olyan műsort raktunk össze, ami megfelel az opener szerepkörnek, megcsináljuk a hangulatot Ed előtt, akivel szerintem rokon lelkek vagyunk!

    Zséda nagyon bízik benne, hogy csapatával lesz lehetőségük találkozni a brit szupersztárral. A lapnak azon kérdésére is frappáns válasz adott, hogy készül-e valami meglepetéssel a találkozóra:

    Az biztos, hogy addig nem nyugszom, amíg nem készül rólunk közös fotó. A meglepetés pedig én magam leszek.

  • A tehetségkutatóban sikerült levetkőzni a gátlását.

    20230131122419 PAP 6822
    Fotó: Papajcsik Péter / Index

    Tavaly december elsején Zdroba Patrik és kedvese, Bádoki Bettina végre elérkezettnek látták az időt, hogy oltár elé álljanak, és kimondták a boldogító igent. Az X-Faktor kilencedik évadának felfedezettje zenei karrierjében is új vizekre evezett, és kipróbálta a pop-operát.

    Sokáig hallgattam, hogy ennek a fajta zenének nincs itthon közönsége, és hogy csak a poppal lehet érvényesülni, de valahogy abban nem voltam boldog. Ebben a műfajban nemcsak fantasztikusan érzem magam, hanem számos új ajtót is megnyitott előttem. Hamarosan Lara Fabian énektanárával fogok dolgozni, és megyek ki Olaszországba, ahol Andrea Bocelli producerével kezdek együttműködésbe.

    – mesélte a Story magazinnak Zdroba, aki élete legmeghatározóbb időszakának tartja a tehetségkutatós szereplését, mivel úgy véli, szinte mindent annak köszönhet.

    „A műsor előtt sok problémám volt a beszédhangommal. Még egy boltban is alig mertem megszólalni, mert a lányos hangom miatt mutogattak rám, ez szörnyű volt. Az X-Faktor helyre tette ezt az egészet a lelkemben, hiszen a hangom, amit előtte használni is alig mertem, ott az előnyömre vált. Ott tanultam meg szeretni magam. Sokkal több örömet adott a verseny, mint amennyi fájdalmat okozott. Ráadásul ott ismertem meg Bettit, a feleségemet.” – nyilatkozta a lapnak.