Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Megkaptuk a választ.

    IMG 2662
    Fotó: RTL

    A Sztárbox harmadik negyeddöntőjében Dóra Béla színész és Varga Viktor énekes is ringbe szállt, de a mérkőzésükre leginkább a temérdek szabálytalanságok miatt fogunk emlékezni. Elmondható, hogy a párharc során a ringbírónak bőven akadt dolga, hiszen az ellenfelek többet ölelgették egymást, mint ahány értékelhető ütést indítottak. Vargának aztán sikerült egy olyan egyenest is bevinnie Dórának, ami végül felé billenthette a mérleg nyelvét, ugyanis a bírák először döntetlent hirdettek, majd az énekest juttatták tovább.

    Most Dóra Béla arról nyilatkozott a Storynak, hol csúszhatott hiba a gépezetbe, amiért ilyen mérkőzésnek lehetett szemtanúi a nézők.

    Tény, hogy a kelleténél többször fogtam rá Viktorra, úgy húztam magamhoz, mint egy anya a csecsemőjét, de ez egy tudatos lépés volt a részemről. Nagyon elfáradtam, szerettem volna egy kis szusszanásnyi időt nyerni, de eltaktikáztam magam

  • Pozitív változásokról számolt be.

    20231024- MG 3648
    Fotó: Németh Kata / Index

    Széki Attila Curtis hétfő esti Instagram-posztjában bejelentette, hogy több mint egy hónapja életmódváltásba kezdett. Az újpesti rapper első lépésként elhagyta az akolholt, melynek köszönhetően rögtön 6 kilótól sikerült megszabadulnia, de most elkezdett súlyzós edzéseket is végezni.

    Mint azt elárulta, majdnem 116 kilogramm volt, amikor augusztus 6-án elindult a változás útján. Edzője pedig nem más, mint A Kísértés című műsorból megismerhetett csupaszív izomkolosszus, Máté. A rapper külön megemlítette Király Viktort is, akinek a története bevallása szerint hatalmas inspiráció számára. Curtis zárszóként ígéretet tett arra, hogy jelentkezni fog még hasonló posztokkal.

  • Jövőre akár a rapper is bokszkesztyűt húzhat?

    PAP 1112
    Fotó: Papajcsik Péter / Index

    Vasárnap este lezajlott a Sztárbox című műsor harmadik elődöntője, ahol izgalmakból ezúttal sem volt hiány. Ahogy minden alkalommal, ezúttal is összegyűlt a hazai sztárvilág színe-java a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontban, köztük Kulcsár Edina és G.w.M is a helyszínen szurkolt. Az RTL kameráinak elmondták, hogy Varga Viktor miatt mentek el, aki Dóra Bélával csapott össze az este folyamán. G.w.M persze megkapta azt a kérdést is, hogy esetleg a következő évadban ő maga ringbe szállna-e:

    Ha a csillagok is úgy állnak, akkor részt fogok venni benne, és akkor meglátjuk, mi lesz ebből

    idézte a rapper válaszát a Story.

  • Sok dolgot megtapasztalt már az életében, így nem gondolja, hogy ki fog bukni a játék miatt.

    Szeptembertől ismét látható lesz Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című reality, melyben szerepelni fog Sebestyén Balázs egykori műsorvezetőtársa, Vadon Jani is, aki tavaly decemberben jelentette be, hogy 15 év után elbúcsúzik a rádiózástól. 

    Vadon a Televíziós Újságírók Díja díjátadó gáláján nyilatkozott stábunknak tavasszal, ahol a Várfoglaló című televíziós sorozata is jelölést kapott. Kérdésünkre elmondta, hogy a Spektrum csatornának készít műsorokat, amelyekben százszázalékosan önazonos, és azt is aláhúzta: olyasmivel foglalkozik, amelyek csak róla, illetve olyan dolgokról szólnak, amelyek számára fontosak.

    Most az RTL kameráinak arról beszélt, hogy alapvetően két dologra kíváncsi Az Árulókkal kapcsolatban: képes lesz-e átverni másokat, illetve a többiek át tudják-e majd ejteni.

    Azért is vállaltam el ezt a felkérést, mert izgalmas, van benne kihívás. Elég sok mindent csináltam már az elmúlt években, de ilyen típusú műsorban még nem szerepeltem. Két dologra vagyok kíváncsi alapvetően. Arra, hogy engem be tudnak-e bőrözni, meg én be tudok-e bőrözni másokat.

    idézte a Blikk a korábbi rádióst.