Adalbert
13 °C
21 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az éneklés és színészkedés mellett már párkapcsolati tanácsadóként is tekinthetünk a 27 éves Harry Styles-ra.

  GettyImages-1203531087
  Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

  Harry előző héten épp a minnesotai St. Paulban lépett fel, amikor kiszúrta az egyik rajongója tábláján a

  Rá kellene írnom?

  feliratot és úgy döntött megválaszolja a kérdést. Először megkérdezte a közönséget, hogy szerintük mit kellene tennie a lánynak, amire válaszul hangos fujjolásba kezdett a tömeg. Miután megérdeklődte, hogy kedves-e hozzá az illető, ennyit mondott:

  Véleményem szerint, ha kellene, nem lenne kérdés. 

  Majd elkezdett viccelődni azon, ahogy az emberek túlgondolják, hogy ráírjanak-e arra, aki tetszik nekik. Végül egy, a Szerelmünk Lapjai című filmből vett idézettel zárta szavait:

  Az én személyes véleményem az, hogy ha játszmázás van, akkor az szemét, szemét, szemét! Nem neked való!

  Harry tanácsai gyorsan elterjedtek Twitteren és TikTokon, és remélhetőleg minél többen hallgatnak majd rá.

  (Forrás: Indy100)

 • Lehet számolni a napokat november 19-ig, érkezik ugyanis a Netflixre a kultikus animesorozat, a Cowboy Bebop élőszereplős változata. Az utóbbi hetekben több fotót is kaptunk a sorozatról, azaz a szereplőkről, illetve mostanra megjelent az intró is, amely a rajongók számára meglehetősen ismerős lehet. Nemcsak a képi világa, hanem a zenéje miatt is.

  A 90-es évek végén berobbant Cowboy Bebop című anime története 2071-ben játszódik. Néhány fejvadász hétköznapjait követhetjük nyomon, akik a Bebop nevű űrhajójukkal járják be a Naprendszert. Vicces, olykor szomorkás, noiros történetekben bontakoznak ki a sorozat karakterei. A főszál az egyik főszereplőhöz, Spike Spiegelhez kötődik: rejtélyes múltjának „szellemei” rendre felbukkannak és nem eresztik, folyton emlékeztetik rá, hogy van még mit lezárnia.

  Mindezt most átcsomagolva, élőszereplős változatban kaphatjuk meg, és bár a sorozat alkotói nem egy az egyben akarták lemásolni az animét, az eddigi promóciós anyagok alapján azonban igyekeztek alaposan a rajongók kedvében járni. (Korábban itt írtunk bővebben a szereplőkről és a sorozatról.)

  A napokban megjelent sorozat intrója és az animációs széria főcíme között szembetűnő a hasonlóság, a főcímzene pedig ugyanaz. Az alkotók nyilatkozatai szerint igyekeztek hűek maradni a Cowboy Bebop hangulatához. Az eddig látott másfél percben ez sikerült is, remélhetőleg a teljes sorozatban sem kell majd csalódniuk a rajongóknak.

 • Két ember letartóztattak egy birminghami klubban, miután autóval hajtottak be a P.O.D. zenekar koncertjének helyszínére.

  A helyi rendőrség tájékoztatása szerint a gyanúsítottak szeptember 21-én, nem sokkal este fél 11 előtt zúzták be kocsijukkal a Zydeco Bar nevű szórakozóhely bejáratát.

  Az elkövetők az ütközés után elmenekültek a helyszínről, de nem sokkal később sikerült őrizetbe venni őket.

  A bárban többen is elmondták, hogy a sofőrt a koncert közben kirúgták a szórakozóhelyről, aki emiatt olyan dühös lett a biztonsági őrre, hogy autóba ült és így próbálta meg elgázolni a férfit. Szemtanúk szerint az őrnek nem esett komolyabb baja, de többen is látták, hogy vérzik.

  Egy személyt azonban kórházba is kellett szállítani.

  (Forrás: Blabbermouth)

 • A Bridgerton első évadának sikere után várható volt, hogy lesz második évad (sőt, 3. és 4. is), amit végül idén januárban megerősített a Netflix is.

  Ugyan a sorozat nagy kedvence, Regé-Jean Page ebben már nem szerepel, azért a többi szereplő története folytatódik, ezúttal az örök agglegény Anthony Bridgerton készül házasodni.

  Az első előzetes egyelőre még várat magára, így egy beharangozóval kell beérniük a Bridgerton-fanoknak, amiből igazán nem is derül ki semmi lényeges.

  A premier 2022 tavaszán várható.