Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Kísértőként próbál meg majd a párok felhőtlen boldogságába férkőzni.

    kisertes
    Fotó: TV2

    Szeptember elsején nem csak az Ázsia Expressz, de a Kísértés című reality is elstartol a Tv2-n. A Kasza Tibor vezette műsorban négy pár teszi próbára kapcsolatát, akik egzotikus környezetben, de kedvesüktől elszigetelve, tíz lány és tíz fiú társaságában élnek majd. A kísértők mindent megtesznek azért, hogy a szerelmesek ne együtt térjenek haza, köztük pedig ismerős arcot is kiszúrhatunk majd – feltűnik a műsorban Kozelkin Natália, a Jákob Zoltán-féle Nagy Ő második helyezettje.

    „Elérkezett a Nagy Bejelentés! Tavaly sok fejtörést okozott, amikor felkértek erre a műsorra, végül úgy döntöttem nem hagylak titeket cserben, és újra képernyőn szórakoztatlak tovább titeket. Most se hagytam otthon a csípős megjegyzéseimet, de ezt már megszokhattátok tőlem… ugyebár” – fogalmazott a 21 éves lány Instagram bejegyzésében, amelyhez a sajtótájékoztatón készült fotókból is csatolt párat. A műsor formátumáról, a főszereplő négy szerelmesről itt bővebben is olvashat.

  • Esze ágában sincs abbahagyni a tévézést, de felmerül a kérdés, hogy nőként meddig csinálhatja ezt.

    Ördög Nóra a TV2 Titkok Ramónával című műsorának vendégeként többek között arról is beszélt Lékai-Kiss Ramónával, hogy a tévés szakma nem feltétlen korbarát. Lékai-Kiss ugyanis rákérdezett, mit gondol arról, hogy egy nő meddig tévézhet ebben a szegmensben, a szórakoztatóiparban, főleg, hogy folyamatosan jönnek a fiatalabb kollégák. Ördög Nóra szeptember elején tölti be a 43. életévét, mire Lékai-Kiss arra utalt, fiatal kolléga alatt nem magára utalt, hiszen decemberben már ő is a 40-et tölti majd.

    Rosszabb helyzetben vagyunk, mint a férfiak, az egészen biztos. De én annyira sokat kaptam már ettől, hogy nincs bennem ilyen szorongás, hogy úristen, még, még, még... mi az, ami kimaradt?! Viszont nagyon szeretném még sokáig csinálni, pont azért, mert nagyon szeretem csinálni.

    De nem azért, mert bakancslistás műsorálmaim vannak, amik még nem valósultak meg, hanem mert ezt a fajta csapatmunkát imádom, ami zajlik egy forgatáson. Most is: ketten itt ülünk, de hány ember van még itt körülöttünk... Ez tök jó dolog. Jó bejönni, egymás nyakába borulni, inni egy kávét a büfében. Ezeket a dolgokat én nagyon szeretem” – vallotta be a tévés.

  • A focista szerint ellenfele átlépett egy határt.

    tusup torghelle
    Fotó: RTL

    Szeptember elejétől ismét bokszkesztyűt húznak hazánk hírességei, ugyanis indul a Sztárbox második évada. A férfi középsúlyban Shane Tusup és Torghelle Sándor is összeméri majd az erejét, akik között már most hatalmas a feszültség. A verbális adok-kapok akkor indult be, amikor Tusup többször is lenagypapázta a nála csupán hat évvel idősebb volt válogatott labdarúgót az RTL sajtótájékoztatóján.

    „Eléggé jól ismerem Tusupot, annak idején egy csapatban dolgoztunk, de most fordult a kocka! A szorítóban két ellentétes oldalon fogunk állni. De ettől függetlenül szerintem van egy határ, amit nem kellene átlépni, ő mégis megtette!” – kezdte a korábbi futballista a Storynak.

    Humorosan beszólogatni persze ér, de ezzel túllőtt a célon! Bár tudom, hogy Shane milyen, azt gondolja, mindenhez is ért, de fölösleges ennyire elbíznia magát. Én is vagyok olyan határozott és céltudatos, mint ő, de a számat nem jártatom feleslegesen. Egyébként is azt gondolom: nem biztos, hogy a sok duma mögött teljesítmény is van.

    Thorghelle ugyanakkor hozzátette, felőle nyugodtan folytathatja az amerikai edző ezt a stílust, az sem érdekli, ha mérkőzés közben próbálja majd felhergelni.

    Csinálja csak! A futballpályán is sokan szidtak, és voltak, akik próbáltak kellemetlenséget okozni, de engem ez csak még erősebbé tett. Shane is csak plusz motivációt adott ezzel, úgyhogy előre is köszönöm neki

    – idézte a Femina.

  • Tilla is osztja a játékostársa véleményét.

    tilla andras
    Fotó: TV2

    Szeptember 1-én debütál a TV2 csatornáján az Ázsia Expressz ötödik évada, amely kalandnak Till Attila és Stohl András is nekivág, de ezúttal nem műsorvezetőkként lesznek jelen az események sűrűjében, hanem játékosokként. Most a népszerű tévések az nlc-nek elárulták, nagyon jót tett számukra, hogy kiléptek a komfortzónájukból, hisz rengeteg élménnyel és tapasztalással lettek gazdagabbak új szerepükben.

    Sokáig nem vállaltam ilyen műsorokat, és határozottan nem szerettem volna elmenni ilyen messzire, mert nem gondoltam, hogy erre nekem szükségem lenne, hogy kússzak-másszak a homokban, és étlen-szomjan menjek. De megváltozott a véleményem, és nagyon örülök, hogy bevállaltam

    – fogalmazott Tilla, aki ezután bátrabban szeretne nyitni majd a kihívások és az új úti célok felé.

    A két műsorvezető egyébként rendkívül pozitív és jó hangulatú párosnak jellemezte magukat, az első pillanattól fogva remekül megértették egymást, összedolgoztak a feladatoknál. Habár beszámolójuk alapján a jó hangulat adott volt, ezzel együtt számukra is rengeteg nehézséget tartogatott az ázsiai kaland.

    Szerintem három komoly dolog volt, ami az őrületbe tudott néha kergetni minket, és ezeket váltogattuk. Volt, hogy a tűző napon való stoppolás viselt meg bennünket a legjobban, míg máskor a szálláskeresés. Egy hosszú nap után néha nagyon utáltam, de mégis megcsináltam. A harmadik pedig az, amikor egy őrült feladatot kellett teljesítenünk.

    Stohl Andrásék megjegyezték, az igazsághoz hozzátartozik, hogy egy-két vita is előfordult köztük a felfokozott hangulatban, de az izzasztó helyzetek végével ezeket azonnal el tudták engedni, és mentek tovább.

    „Szerintem azoknak a versenyzőknek sokkal könnyebb, akik nem párkapcsolatban vannak, ezt ki lehet mondani. Mindketten a saját feleségünkkel százszor rosszabbul viselnénk ezt a helyzetet, ezt ki lehet mondani” – fejtette ki Tilla.

    Nem párkapcsolatbarát egy ilyen műsor!

    – tette hozzá műsorvezető versenytársa.