Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Megviccelte a színésztársát.

    Képernyőfelvétel (426).png
    Fotó: RTL

    Csonka András a Reggeli című műsorban vendégeskedett, ahol nyári élményiről kérdezték, hisz a színész nemrég hajókiránduláson volt, többek között Santorinit is meglátogatta. A beszélgetést az RTL stúdiójában kezdték, majd műsorvezetőkkel kiültek az udvarba, ahol a fák lombkoronájának árnyékában folytatták a beszélgetést.

    Azt persze Csonka nem sejthette, hogy Hajdu Steve is a műsor vendége volt, aki  – a hagyományához hűen – megijesztette a színészt, ezúttal viszont élő adásban. Mobiltelefonjával a kezében először mögé lopakodott, majd hangosan a elkiáltotta magát: „Bandi!”

    Ezt nem hiszem el... Képesek voltatok ide rendelni azért, hogy ezt megcsinálhassa? Jó, hogy nem mondtam, amit szoktam. Mert egyébként iszonyatos káromkodásokban török ki ilyenkor. Ezt nem hiszem el.

    – fakadt ki Csonka Bandi.

    Mint kiderült, Hajdu már 2-3 éve készít TikTok-videókat arról, hogy a színésztársát a legváratlanabb helyeken rémiszti halálra. Egyébként közel 31 felvétel készült már arról, ahogy megijesztik a színészt, ezét Hajdu rövidesen egy best of-összeállítással szeretne kedveskedni kollégájának.

    (via 24.hu)

  • Ősztől újra az iskolapadba ül az egykori szépségkirálynő.

    Kárpáti Rebeka, akit korábban a Jóban Rosszban című sorozat szereplőjeként ismerhetett meg egy ország, nemrég az Instagram-oldalán számolt be arról, hogy felvételt nyert a Színház- és Filmművészeti Egyetemre. A modell-influenszer a Mokkában mesélt annak okairól, hogy úgy döntött, ősztől visszaül az iskolapadba.

    Mint kiderült, drámatagozatos középiskolát végzett, de ezt követően nem tudott rögtön felvételizni az SZFE-re, mert nehéz lett volna a tanulmányaira koncentrálni úgy, hogy közben fenntart egy albérletet és dolgozik is.

    Elkezdtem egy teljesen más jellegű egyetemet nappali tagozaton, viszont mellette megpróbáltam akkor a Pesti Magyar Színiakadémiát levelezőn. Sikerült a felvételi, alig vártam, hogy elkezdjem, viszont valamiért visszamondták ezt a levelező tagozatot. Valószínűleg létszám miatt, nem tudom, csak nappalin indult volna el az is, és nem tudtam volna párhuzamosan megoldani a két egyetemet, ezért ez akkor abbamaradt.

    Kárpáti 2013-ban elnyerte a Miss Universe Hungary címet, majd a televíziózás felé vette az irányt, több népszerű sorozatban kapott szerepet, valamint később műsorvezetőként is lehetőséget kapott. Bár elmondása szerint, gyakran aposztrofálják őt színésznőként, inkább szereplőnek tartja magát, hisz nincs hivatalosan színészi végzettsége.

    Elgondolkodtam, hogy basszus, itt vagyok a színházban, és szeretném megadni a szakmának azt a tiszteletet, – ha már úgy alakult az életem, hogy benne vagyok,– hogy leteszem azt a szakmai tudást, amit jelen esetben meg tudok engedni, tenni. Ezért döntöttem úgy, hogy megpróbálom ezt a levelezős drámainstruktor-színjátékos szakot.

    – fogalmazott.

  • Hatalmas a boldogságuk.

    RTL NyeroParos2390949
    Fotó: RTL

    Széki Attila Curtis és párja, Barnai Judit csütörtök délelőtt osztották meg a nyilvánossággal, hogy kapcsolatukat eljegyzéssel erősítették meg. A rapper Koppenhágában, a koppenhágai sellőszobornál tette fel a nagy kérdést a kosárlabdázónak, akit teljesen váratlanul ért lánykérés, de persze örömmel mondott igent. Barnai az eljegyzésüket követően egy újabb bejegyzéssel jelentkezett Instagramon, amelyből kiderült, hogy dániai kiruccanásuk során Justin Timberlake turnéjának koppenhágai koncertjét is megnézték. 

    Na szóval az a helyzet, hogy itt még a koncert előtt 3 órával ültem, amikor is nem tudtam, életem legnagyobb koncertje lesz az este, megkoronázva az eljegyzésünk napját. Annyit mondtam Székinek, ne haragudj, de nem tudom eldönteni, melyik volt a legkirályabb; az, hogy megkérted a kezem, vagy a koncert.

    – írta az újdonsült menyasszony a koncert helyszínéül szolgáló Royal Arenában lőtt fotója mellé.

    A kosárlabdázó egy későbbi posztjában köszönetet mondott a rajongóknak is a sok gratulációért, amely üzenetek nagyon jólestek neki és a rappernek: „Ezúton is szeretnénk megköszönni a rengeteg gratulációt, nagyon jól esik, hogy ennyien szerettek minket, és velünk együtt örültök!” – tette hozzá.

  • Valószínűleg kevesen számítottak rá, de egy napos augusztusi napon felállították 

    az első karácsonyfát.

    A helyiek értetlenkedve álltak a méretes fenyőfa láttán, mivel az ünnepekig több mint 100 nap van hátra, így meglehetősen furcsa látványt nyújtott a húsz fok feletti hőmérsékletben a díszes fa. A brit lapok szerint azonban nem a lelkes közösség miatt került a korai karácsonyfa Bromley központjába, hanem egy filmforgatás zajlik a környéken, aminek a díszletét nyújtja majd a fa.