Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • ki.png
    Fotó: youtube

    Sokan nem hittek eleinte Deutsch Anita és Kinizsi Ottó kapcsolatában, ám az idő végül a sztárpárt igazolta. Idén húsz éve már, hogy a Barátok közt egykori szereplői összekötötték életüket, és bár voltak mélypontok is házasságukban, ma sem választanának másképp.

    „Nagyon gyorsan elrepült ez a húsz év. Ha ez húsz év volt, akkor ebben még simán van ennyi” – kezdte a Blikknek a színész, aki olaszországi kiruccanásukról is mesélt a lapnak.

    „Jó volt kikapcsolódni egy kicsit. Mindig az a baj a nyaralással, hogy kevés ideig tart. Anita és az én munkám sem helyhez kötött, a Covid alatt kiderült, hogy nem kell helyben lenni ahhoz, hogy az ember dolgozzon, elég egy számítógép, telefon és internetkapcsolat. A munkamániás ember lelke meg kettészakad, mert a szeretteivel is szeretne időt tölteni. Köszönöm a családomnak, hogy ebből nem volt feszültség.”

    Talán ennek is köszönhető, hogy két évtizede működik házasságuk, hiszen Deutsch nem is tette nagyon szóvá már, hogy férjét az augusztus közepén induló Újratervezés című műsor készítése foglalta le néha – mint említette, megszokta már.

    Mondhatjuk, hogy már ráhagyjuk ezt. Olaszországban végre pihentünk, és ha dolgozott is, a tengerpartról tette, az értekezletek pedig a kocsiban voltak, mialatt utaztunk, végül is ez így nem olyan borzasztó.

  • A családbővítés esélyéről mesélt az egykori szépségkirálynő.

    Képernyőfotó 2024-07-21 - 16.24.03.png
    Fotó: TV2

    Nemrég két lányáról, a most 13 éves Lucáról, valamint a 10 éves Lujzáról mesélt őszintén Laky Zsuzsi. A volt szépségkirálynő nem árult zsákbamacskát azzal kapcsolatban, mennyi előre felállított szülői elvet tett félre, amikor szembesült vele, két kislányt szépen, tisztességesen felnevelni annyira nem is egyszerű feladat. Ezt az állítását továbbra is tartja.

    „Nagyon nehéz és nem csak anyagilag. Minden, ami hat rájuk, amit látnak az interneten, a közösségi médiában. A legjobb, amit tehetünk az egyéni példamutatás, mi az amit adsz nekik, mi az amit lát tőled. Próbáljuk a legerősebb, a legjobb alapokat lefektetni, hogy ők ezt majd hogyan kamatoztatják a későbbiekben, az majd kiderül!” – árulta el a Borsnak Laky, hozzátéve: ugyan korábban azt nyilatkozta, tervezik, hogy férjével, Dietz Gusztávval még egy gyerkőcöt vállalnak, mára letett erről.

    Én idén lettem 40 éves áprilisban, két éve még gondolkoztam rajta, hogy legyen harmadik gyermek, de most már nem! Guszti most is vágyik rá, folyamatosan, főleg, ha lát egy kisbabát, már mondja is Muci, muci, nézd! De én már nem szeretnék, így négyen kerek a családunk!

  • Régi otthonuk közben továbbra is új vevőre vár.

    Nyílt titok, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága egy ideje már válságban van. A sztárpár rég nem jelent meg együtt nyilvános eseményen, a férfi kihagyta JLo előző héten tartott születésnapi partiját, ráadásul külön is élnek hónapok óta.

    Affleck most a Page Six értesülései szerint felszámolta ideiglenes bérelt lakását, költözik, de nem vissza feleségéhez:

    új villát vett magának a tehetős Los angeles-i városnegyedben, Pacific Palisades-ben.

    A lap úgy tudja, a mintegy 20 millió dollárba, azaz nagyjából 7,2 milliárd forintba került ingatlanban öt hálószoba van hozzájuk tartozó gardróbszobákkal, hat fürdő, külön reggeliző- és vacsorázó tér, de családi szoba, sőt "média-szoba" is találni bent. A vendégfogadásra kialakított rész egy különálló épületben kapott helyet.

    Affleck új otthona tehát hatalmas, de a nyomába sem ér Lopezzel közös, egykori szerelmi fészküknek. A 12 hálószobás és 24 (!) fürdőszobás kúriát 68 millió dollárért szeretnék eladni a házasok, méghozzá minél hamarabb. Néhány, a berendezéshez tartozó műtárgyat már külön is értékesítenének, csak hogy szabaduljanak már közös tulajdonuktól.

    „Ben különösen azt akarja, hogy leszámoljanak a házzal. Soha nem volt boldog ott" – állította egy forrás.

  • Micsoda megtiszteltetés!

    Képernyőfotó 2024-07-28 - 14.07.59.png
    Fotó: Twitter

    Egymásnak adják a kilincset a világsztárok Párizsban, akik közül a legtöbben a pénteken kezdődött Olimpia kapcsán tartózkodnak a francia fővárosban. Tom Cruise azonban nem emiatt érkezett a fények városába: Rachida Dati francia kulturális miniszter Művészetek és Irodalom Érdemrendje lovagi fokozatával tüntette ki a 62 éves színészt. 

    Cruise munkásságának köszönhetően lett az 1957-ben alapított Becsületrend lovagja, amiről Dati X-en közzétett bejegyzése is árulkodik.

    „A Mission: Impossible  2017-es párizsi forgatásával gyönyörűen bemutatta fővárosunkat. A filmszínházak szenvedélyes védelmezésével inspirál mindenkit, aki szerelmes a nagyvászonba" – idézte az IGN a politikust, aki közös fotót is mellékelt az újdonsült chevalier-vel. Nem ő az egyetlen, aki nem francia állampolgárként kapta meg ezt a tisztet, elődei között van Martin Scorsese, Robert Redford, Clint Eastwood és Kevin Costner is.