2024. június 29. 18:00
Svájc
Olaszország
Olympiastadion Nyolcaddöntő
2024. június 29. 21:00
Németország
Dánia
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Képernyőfotó 2024-06-29 - 13.30.54.png
    Fotó: RTL

    A ValóVilág idei évadában egyedüli szülőként költözött be VV Giada, aki, mint már bemutatkozóvideójából kiderült, egy négyéves kisfiú egyedülálló és főállású édesanyja. A 21 éves fiatal eddig próbálta tartani magát, és bár már a feladást is fontolgatta gyengébb pillanataiban, összességében viszonylag keveset mesélt a műsorban gyermekéről. A legutóbbi buliban azonban eltört nála a mécses.

    „Kinti dolgok miatt sírtam. Megindított az egyik zene, amikor ölelkeztünk mindannyian, arr emlékszem, hogy már a mosiban ülök és beszélek a fiamhoz. Kibeszéltem magamat így a levegőben, neki üzenve, úgymond, hátha átmegy így telepatikusan” – mesélte a riportszobában Giada, aki gyermeke jövőjét szeretné biztosítani a valóságshow főnyereményéből.

    Remélem, hogy jól vagy, remélem, hogy meg tudod nekem bocsátani, hogy megint a TV-be jöttem! Csak te tartod bennem a lelket! Mindennél jobban szeretlek!

    – szipogta a mosószobában kuporogva a villalakó, akit aztán társai próbáltak vígasztalni.

  • A műsort visszanézve jött rá, inkább a természetes megjelenést szeretné preferálni.

    alfoldy
    Fotó: instagram

    Ahogy arról az Index is írt, komoly elhatározásra jutott a Next Top Model Hungary egyik versenyzője a műsor végeztével. Alföldy Anna, miután viszontlátta magát a tévében, úgy döntött, búcsút int műszempilláinak és szájfeltöltésének, leszámolva ezzel saját elmondása szerint "kacsaszerűvé" vált ajkaival.

    „Emiatt jött az elhatározás, hogy jobb lenne a természetes vonalra visszatérni, ezért felkerestem egy doktornőt, hogy találjunk erre megoldást” – mesélte akkor a modell-jelölt, aki elsődleges félelmei ellenére el is kezdte az ehhez szükséges beavatkozásokat. Pár hét elteltével pedig már látszik is az eredmény, amit Instagram oldalán, tapasztalatai megosztása mellett egy előtte-utána fotóval is megmutatott követőinek.

    A posztot ide kattintva lehet megtekinteni.

  • Nagyon várják már a legkisebb családtagot.

    Képernyőfotó 2024-06-29 - 9.46.32.png
    Fotó: instagram

    Hatalmas a boldogság Katherine Schwarzenegger és Chris Pratték családjában, amely hamarosan új taggal bővül:

    az írónő harmadik közös gyermekükkel várandós.

    A gólyahírről egy, a sztárpárhoz közelálló forrás mesélt először a People magazinnak, ám azt egyelőre nem tudni, mikor érkezik Arnold Schwarzenegger legkisebb unokája, ahogy a baba neme sem ismert még. 

    Prattnak előző feleségétől, Anna Faristől született egy fia is, Jack, aki már 11 éves, Schwarzeneggerrel közös lányaik, Lyla Maria és Eloise Christina pedig már három- és kétévesek.

  • Népszerű filmek és számítógépes játékok, amelyek másképp is megvalósulhattak volna: az Abandoned Films Facebook-oldal pontosan ezt nyújtja AI-alapú képszerkesztőkkel/képgenerálókkal és a Photoshop segítségével.

    Többek között – több mint harminc képen – megalkották A Gyűrűk Ura: A két torony című történetet, mintha a 20-as években készült volna fekete-fehér néma filmként. A eredmény: bámulatba ejtően élethű. Íme:

    A trilógia első részét is „legyártották” ugyanebben a stílusban:

    Az oldalon bőven van még mit nézni: újragondolt Robotzsaru, Batman, Szárnyas fejvadász, Az ötödik elem, az Alien, a Mátrix, illetve olyan számítógépes kultjátékok is új „formát” kaptak, mint a Diablo vagy a Warcraft.