Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Az Omega Meckyjének gyermeke egyelőre sejtelmesen nyilatkozott románcáról.

    koborlena.png
    Fotó: RTL

    Kóbor Léna pénteken az RTL Reggeli vendége volt, ahol a műsorvezetőknek, Peller Mariann-nak és Papp Gergőnek elárulta, hogy nemrég Máltán kapcsolódott ki a családjával. Elsősorban a nővérét látogatta meg, ám egyik barátnője is vele tartott, így napközben vele fedezte fel a környéket. A 17 éves lány az adásban elmondta: amikor meghívták a műsorba, nagyon örült, hiszen van valami, amit már nagyon el szeretett volna mondani.

    Egy nagyon jó barátommal, Hadas Alfréddal elkezdtünk dalokat írni. Egy-két dalunk majdnem kész van, még egy-két simítást kell elvégezni

    – újságolta el a sztárcsemete, aki az X-Faktor és a Sztárban sztár leszek! rapperével pop, hiphop és R’n’B műfajban alkot. 

    Kóbor Lénára a szerelem is rátalált, erről szemérmesen annyit osztott meg, hogy a szülinapján ismerte meg a fiút, akit anyukája is nagyon kedvel.

    Témában most először a szerelemről írtam, ugyanis képzeljétek el, hogy nemrég rám talált a szerelem. Még titok. Nem Alfrédról van szó. […] Nagyon vicces, mert a születésnapomon ismertem meg egy szórakozóhelyen. Egyáltalán nem úgy indult, hogy ebből lesz kapcsolat, hanem utána felhívott, beszélgettünk, és alakult minden. Anyukám nagyon kedveli

    – szögezte le a tinédzser, aki áprilisban lett 17 éves, bár akkor még úgy nyilatkozott, hogy a bulikban ugyan próbálkoznak nála fiúk, de még nem találta meg az igazit.

  • Egy kívánsága van csak a fitneszgurunak.

    Egy szerelmi vallomással is felér az a bejegyzés, amelyben Schobert Norbert üzent a feleségének, Rubint Rékának a Facebookon. Az üzletember a neje születésnapjáról emlékezett meg, a fitneszlady ugyanis ma, azaz június 28-án lett 46 éves.

    Isten éltessen, Életem Szerelme, a legszebb 23 évem középpontja! 46 éves lettél, de én most sem látlak többnek 30-nál! Azt kívánom Neked tiszta szívből, hogy most kezdődjön a B oldal, és neveljük fel az unokákat, és a mennyből azt is látni akarom, ahogy dédiként pelenkázol! Én soha nem hagylak el! Ha elhagysz, mondd meg, hova mész, és követlek

    – jelentette ki Schobert Norbert, aki pár sosem látott felvételt is megosztott családjukról.

  • 11 év, 3 gyermek, házasság, majd majdnem válás, aztán mégis házasság.

    Különleges napnak számít a mai Kucsera Gábor és Tápai Szabina életében, a korábbi olimpikon kajakozó és az exkézilabdázó ugyanis 11 éve éppen június 28-án házasodott össze. Az évfordulóról az EHF-kupa-győztes kézilabdázó emlékezett meg a közösségi oldalán, egyúttal utalva arra is a mosolygós közös fotónál, hogy nehéz időszakon vannak túl.

    2024. 06. 28. 11 év, 3 gyermek, házasság, majd majdnem válás, aztán mégis házasság. Ebben volt minden már. Óriási küzdelem, sokszor önmagunkkal. De itt vagyunk! Boldog házassági évfordulót Nekünk!

    – írta ki a Facebookjára Tápai Szabina, aki le sem tagadhatná boldogságát.

    Mint ismert, a házaspár néhány hónappal ezelőtt békült ki egymással, miután mindent sikerült megbeszélniük, Kucsera ugyanis bevallotta, hogy többször is hűtlen volt feleségéhez.

  • Szerinte itt az ideje ledönteni a tabukat.

    Tornóczky Anita egy héttel ezelőtt számolt be arról, hogy hamarosan anyai örömök elé néz. Az egykori műsorvezetőnő már nagyon vágyott arra, hogy gyermeke lehessen, s párjával, Miklóssal azt sem titkolják, hogy a gyermekáldás lombikprogram segítségével adatik meg számukra. 

    A 44 éves okleveles habilitációs kutyakiképző december elejére várja kisfiát. Kemény utat járt végig, mire áldott állapotba került: körülbelül 20-25 orvost keresett fel. Mivel a lombik sok nőtársát érinti, Tornóczky úgy döntött, hogy a közösségi oldalán több tartalmat is megoszt ezzel kapcsolatban. Mint mondja, az, hogy ő sikerrel járt, több nőt is reménnyel tölt el, valamint célul tűzte ki azt is, hogy ledöntse a lombik körüli társadalmi titkolózást.

    Nagyon sokan írtak nekem! Van, aki a nyolcadik, de olyan is, aki a kilencedik beültetésnél tart, és sok erőt ad számukra, ha valaki sikerről számol be. Nem tudom, hogy más országokban ez miként van, de Magyarországon olyan, mintha ez egy borzasztóan ciki, szégyellni való dolog lenne. Arról nem is beszélve, a társadalom számára az teljesen természetes, hogy a nőket kitesszük mindenféle dolognak, és a férfiakat pedig ki sem vizsgáljuk

    – fejtette ki véleményét a Borsnak Tornóczky, aki nem tagadja, a lombik lelkileg is megterhelő.

    „Finoman fogalmazva is ez egy igencsak megterhelő, gyakran kellemetlen és fájdalmas procedúra. Van, aki szerencsésebb, és csak egyszer éli át, míg sokan még tízszer is alávetik magukat a vizsgálatoknak és a beavatkozásoknak. A kapcsolatot is nagyon próbára teszi, mert ez olyan, mintha egy hullámvasúton ülne az ember, és nemcsak testileg, hanem lelkileg is igen megterhelő folyamat. A hormonváltozások nyilván okoznak hangulatingadozást, az ember párjának is el kell ezt viselni. Együtt kell végigcsinálni, csak ahol azért vállalnak egy gyereket, mert abban reménykednek, hogy attól jobb lesz a kapcsolatuk, ott simán a kapcsolat végét is jelentheti egy ilyen folyamat.”