Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A volt elnök hasonló merch-csel állt elő, mint Taylor Swift.

    A napokban több hírt is lehetett olvasni Donald Trump és Taylor Swift csörtéjéről, ami arra vezethető vissza, hogy az elnökjelölti vitát követően az énekesnő a közösségi felületein osztotta meg nézeteit: azaz hogy Kamala Harrisre fog szavazni. A poszt kikerülése után Trump úgy nyilatkozott, ő sem kifejezetten rajong az előadóért, ám most úgy néz ki, a volt elnök másképp is vissza szeretne vágni Swiftnek.

    Donald Trump és csapata korábban külön webshopot hozott létre, ahol ajándéktárgyakat lehet vásárolni, például sapkákat, bögréket és pólókat, ám az eddig megszokott dizájn mellett a napokban egy új is felütötte a fejét. Swift turnéjára, a The Eras Tourra reflektálva ugyanis olyan felsőt kezdtek árulni, amelyről a koncertsorozat plakátjának és a turné kapcsán kapható merch termékeknek a dizájnja köszön vissza. A The Eras Tour helyett viszont az szerepel, hogy:

    Donald J. Trump

    Make America Great Again

    Míg a 36 dollárért, azaz közel 13 ezer forintért kapható felső elnevezése a Trump-korszak eljövetelét hirdeti. 

    Képernyőfotó 2024-09-13 - 17.26.55.png
  • Ismerje meg a Cincinnati Állatkertben élő különös gepárdokat, amelyeknek az elmúlt nyolc évben három szokatlan jó barátjuk volt. Moose, Remus és Daisy jelenleg már a jól megérdemelt „nyugdíjazásukat” töltik, de kutyatriói korábban az Afrikában őshonos macskafélék póttestvéreik voltak.

    Mint kiderült, ezek a hűséges kutyák nélkülözhetetlenek számítottak a gepárdkölykök felnövekedésében, mivel amolyan póttestvérekként szolgáltak a fiatal éveikben. Mindegyik négylábút egy-egy hasonló korú gepárdkölyökkel zárták össze, és a furcsa duók együtt nevelkedtek fel, csakhogy a gepárdok számára zökkenőmentes legyen az átmenet, amikor felnőnek.

    Mivel a gepárdok kétéves koruk körül természetüknél fogva önállósodnak, a kutyatársak iránti igényük ekkor csökken, és a macskafélék inkább saját társaságukat részesítik előnyben. Bár néhány eb továbbra is játszhat a gepárd barátaival ezután is, az interakciók viszont természetesen ritkultak, ahogy a gepárdok a saját útjukra léptek. Idén így a három kutyát az állatkert munkatársai örökbe fogadták, és az átlag  háziállatok nyugodt életét élvezhetik majd.

  • A színésznő 66 éves múlt, de sokak szerint elfelejtett öregedni.

    Úgy tűnik, Sharon Stone úszással tartja formában magát. A 66 éves színésznő legalábbis a legutóbbi Instagram-videójában arra utalt, hogy súlyzókkal a lábain szokott úszni medencéjében.

    Az Elemi ösztöncímű filmek sztárját akkor örökítették meg, amikor a medencéből kisétált. Kutyája, francia bulldogja, Bandit is követte, szemet leginkább azonban a színésznő zebracsíkos bikinije szúr.

    Épp befejeztem az utolsó edzésemet az edzőmmel, Kristine Marie-vel, mielőtt elkezdem forgatni a Nobody 2-t Bob Odenkirkkel. Nagyon izgatott vagyok!

    – írta ki a színésznő.

    (via DailyStar

  • Erre nem számítottunk.

    A Sztárban Sztár All Stars harmadik élő showjában Tóth Gabi az Open Stage Aranka szeretlek című paródia-dalával állt színpadra. Az énekesnő ezúttal megmutatta a vicces oldalát, hisz a produkció kedvéért most férfivá kellett átalakuljon, ráadásul nem rejtette véka alá, mennyire élvezi a tájszólásban előadott nótát. A maszkulin külsőt nem vette félvárról Tóth Gabi, akinek szőrös lábait minden zsűritag kiszúrta, Hajós András pedig úgy érezte, mintha a sajátját látná.

    Hogy raktátok rá Gabira az én lábamat?

    – fogalmazott viccesen Hajós, aki a többi zsűritaghoz hasonlóan szakmailag is megvolt elégedve a produkcióval.