Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Nincs szerencséje a modellnek.

    DSC4830
    Fotó: Kaszás Tamás / Velvet

    Ahogy arról írtunk, Horváth Éva ismét Balin tartózkodik, ugyanis az indonéz sziget annyira belopta magát a szívébe, hogy mostanra családjával kétlaki életre rendezkedtek be. Az egykori szépségkirálynő nemrég azonban balesetet szenvedett: rosszul ugrott a medencébe, és azóta mankóval közlekedik. A minap viszont a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében arról számolt be, hogy ismét sérülés érte.

    Mi jöhet még? Éjszaka rátettem a jégakkut a lábamra, de nyilván nem a bőrömre tettem, hanem átkötöttem, rátettem ezt a bandázst, és közé bekötöttem a jégakkut. Tiszta hólyag lett az egész, a lábam az egy full nagy égési sérülés.

    – mondta a videóban Horváth.

  • Az RTL társkereső realityje immáron a hetedik évaddal jelentkezik 2024-ben. A Házasodna a gazda legújabb részében Máté gazda is megismerkedhetett a kegyeiért versengő hölgyekkel, ám jelöltek korát megtudva kétségek támadtak benne.

    SZG 2237
    Fotó: RTL

    Sorra érkeztek a hölgyek a gazdához, aki az üdvözlő italok kortyolgatása közben azonnal kérdezgetni kezdte jelöltjeit. Bettinával történő beszélgetése során kiderült, hogy a jelölt 32 éves, ami miatt hirtelen meg sem tudott szólalni a 23 éves gazda.

    Amikor elmondta, hogy 32 éves, kicsit visszahúzódtam, hogy azt mondjam, mert az előző barátnőm is idősebb volt öt évvel, ő még idősebb. Nem tudom, ebből kisül-e jó. Nekem ez a 32 év sok

    – fogalmazott Máté gazda.

    Bettinát azonban nem zavarja, hogy közel tíz év van köztük, mivel szerinte a kor csak egy szám. Később egy következő hölgynél azonban önellentmondásba keveredett a gazda, mert ott az  ellenkezőjéről beszélt: „Én mindig az idősebb lányokat szerettem”.

  • A rajongók remélik, ha már ilyen élethű a figura, hamarosan egy új albumot is kiad.

    Bár Rihanna az elmúlt években visszavonult a zeneipartól, hogy smink-és ruhabiznisze mellett családjára és két kisfiára fókuszálhasson, a rajongók most bármikor találkozhatnak kedvencükkel Londonban, új viaszszobrot kapott ugyan a Madame Tussauds múzeumban. A popsztárt 2019-es British Fashion Awards gálán viselt, kék saját márkás ruhájában láthatjuk viszont, a végeredmény pedig az általában nem túl lágyszívű kommentelőket is meggyőzte.

    „Egyre jobbak ebben!”

    „Lusta vagyok és nem olvasok képaláírásokat, és azt hittem, ez Rihana új ruhája.”

    „Én vagyok az egyetlen, aki szerint ez egyre ijesztőbb?”

    „Ez a cucc biztos életre kel éjszaka a múzeumban”  – érkeztek az elismerő hozzászólások, míg többen azzal viccelődtek, így talán végre új Rihanna-dalokat is kaphatnak.

    „Nagyon hasonlít, talán ez kiad egy albumot.”

    „Csináltak egy teljesen új Rihannát, mielőtt ő csinált volna egy új albumot.”

  • Hiba csúszott a gépezetbe.

    Képernyőfelvétel (9).png
    Fotó: TV2

    Az Ázsia Expressz csütörtöki epizódjában biztossá vált, hogy Krausz Gábor és kedvese, Mikes Anna, valamint L.L. Junior és Dárdai Blanka párosa a következő adás hajszájának biztos résztvevői lesznek. Till Attila és Stohl András eddig ugyan még sosem került veszélyhelyzetbe, de ezúttal is szerették volna elkerülni, hogy ők legyenek a harmadik páros, ezért taktikázni kezdtek.

    Tilláék mesterterve azonban nem állt túlságosan erős lábakon, és a kegyelemdöfést L.L. Juniorék szavazata vitte be a műsorvezető párosnak, akik így pénteken szintén versenyt futhatnak, hogy nehogy kiessenek a kaland-realityből. Mindenesetre a legkevésbé sem tűntek ijedtnek Stohl Andrásék, hiszen eddig is elképesztő lendülettel vették az akadályokat.