2024. június 29. 18:00
Svájc 2
Olaszország 0
Olympiastadion Nyolcaddöntő
2024. június 29. 21:00 ÉLŐ
Németország 0
Dánia 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A színésznő fura kombinációjú csemegét szokott kívánni.

    Nemrégiben derült ki, hogy Köllő Babett idén már nem fog feltűnni a TV2 műsoraiban, jóllehet az elmúlt években a csatorna egyik meghatározó szereplője volt. A színésznő inkább a pihenést választotta, s a napokban el is utazott Sárvárra, ahol egy ötcsillagos hotelben szállt meg, de a medence partján való napozás nem igazán nyerte el a tetszését, hiába halmozták el tanácsokkal a pózokat illetően a követői.

    A Sztárban sztár leszek! mestere feltehetően azt a videót is a hotelben készítette, amelyben elárulja, milyen bizarr ételkombinációért van oda.

    Anyukám egyik kedvenc étele a leves dinnyével. Ettől mindig kivoltam, hogy össze-vissza párosít mindent. Na most mutatom a reggelit, ami szerintem nagyon passzol... Csokis tekercs baconnel... Jó étvágyat!

    – árulta el Köllő Babett, aki az Instagram-oldalán azzal egészítette ki mondanivalóját, hogy:

    „Amúgy nagy kedvencem a tojásos nokedli cukrozva.. Tudom, fura vagyok. De biztosan nálatok is vannak extrém kombinációk. Jöhetnek kommentben! Én már kiadtam magam.”

    @kollobabettofficial

    Ti milyen ,,nem szokványos” kombinációkat szoktatok enni?

    ♬ eredeti hang - Babett Köllő
  • Különleges posztot osztott meg Instagram oldalán Cindy Crawford. A szupermodell szépségápolási márkája nemrég lett 20 éves, ennek apropójából pedig kedves akciót hirdetett meg követői között.

    Csatlakozzatok az ünnepléshez, és osszatok meg egy friss, és egy 20 éves korotokban készült fotót! 

    tette közzé a felhívást Crawford, aki egy modellkarrierje hajnalán készült bőrdzsekis képet, valamint annak újragondolt, mostani változatát csatolta bejegyzéséhez. Bár a két fotó között 38 év telt el, ezt valószínűleg nem sokan mondanák meg, sőt, sokak szerint az 58 éves kétgyermekes anyuka most jobban néz ki, mint valaha.

    „Hálás vagyok, hogy az elmúlt két évtizedben ilyen nagyszerű csapattal dolgozhattam, és rengeteget tanultam a szépségről valamint az üzletről – és segíthettem a nőknek, hogy a legjobban érezhessél magukat bármely korban!” – fogalmazott Crawford.

  • Nagyon úgy tűnik, hogy menthetetlen a helyzet.

    Bár még továbbra sem hivatalos, hogy véget ért volna Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága, hetek óta nyílt titok a sztárpár talán végérvényesen megromlott kapcsolata.

    Utoljára hónapokkal ezelőtt látták őket együtt, a színész már nem hordja a gyűrűjét, sőt,  egy ideje már külön is élnek – értesült a People magazin. A költözés nem ideiglenesnek bizonyult, a lap szerint legalábbis Affleck kihasználta, hogy felesége most Európában turnézik, és ezalatt minden holmiját elvitte egykori közös, Beverly Hills-i otthonukból.

    Ben még mindig a bérelt lakásában él Brentwoodban, most már nagyjából második hónapja. Úgy néz ki jól van. Minden nap az irodájában van, és úgy tűnik, a munkájára koncentrál. Emellett sok időt tölt a gyerkeivel

    – mondta egy másik megszólaló. 

  • Megosztja az internetezőket annak a 31 éves brit nőnek a kijelentése, aki nyíltan vállalja véleményét a hosszú kapcsolatokról. Christina Patel ugyanis úgy véli, egy párkapcsolatban fontos, hogy a felek külön is töltsenek időt, ne legyenek sülve-főve együtt. Ő maga például sok időt tölt távol szerelmétől, legfőképpen az utazásai miatt.

    Patel immár öt éve van együtt 9 évvel idősebb párjával. Románcuk állítólag tökéletesebb nem is lehetne, főleg, hogy a tanárként dolgozó férfi azt sem ellenezte, hogy Patel otthagyja munkaközvetítői állását, s utazgatni kezdjen egyedül. Már Barbadoson, az Egyesült Államokban, Indonéziában, Szingapúrban és Srí Lankán is járt. Idősebb rokonaik és az internetezők szerint sem normális, hogy így élnek, ám Patelék nem hallgatnak a kétkedőkre.

    „A párom tanár, ezért csak a tanítási szünetekben tudunk együtt utazni. Tudta, mire vállalkozik, amikor elkezdett randizni velem. Amikor megismerkedtünk, öt utazás is le volt foglalva nekem, beleértve egy egy hónapos dél-afrikai utat is. Vannak, akik megkérdezik tőlem, nem szégyellem-e magam, amiért én pihenek, szórakozom, a párom meg otthon van egyedül. Szerencsés vagyok, hogy a párom megértő, és tudja, mennyire szeretek utazni.”

    (via Mirror)