Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Idén nyáron behúzza a kéziféket. 

    Ördög Nóra lassan már annyi lábon áll, hogy meg sem tudja számolni, ám azt ő maga is belátta, hogy néha nem árt visszavenni a tempóból. A műsorvezetőnő a tévéképernyő mellett a közösségi médiában majdhogynem minden platformon jelen van: tartalmai a Facebookon, az Instagramon és a YouTube-on is elérhetőek, egyéb munkái mellett ott van a kisboltjuk is Balatonakarattyán. Arra, hogy kacsintgat-e a TikTok felé, az alábbi választ adta:

    „Ha őszinte akarok lenni, kicsit válságban vagyok most emiatt. Már az Instagramra is azt mondtam, hogy kihagyom: nem akarok már egy újabb platformot megismerni és belakni.

    Arra gondoltam, majd a generációmmal együtt öregszünk meg a Facebookon. Aztán persze rájöttem, hogy nem tudom kikerülni például az Instát. Most a TikTok világával kapcsolatban érzem, hogy én ezt nem fogom tudni befogni. Már most lélegzet-visszafojtva figyelem, hogy a gyerekem mit művel: Mici épp tegnap volt lovagolni, és lehajította a ló. De neki nem az volt a legfontosabb, hogy jól van-e, hanem hogy fel lett-e véve videóra.

    Estére vágott belőle nyolc fantasztikusan szerkesztett, különböző kisfilmet, hogy megmutathassa a barátainak... A tinik már így működnek. Ezzel én nem hiszem, hogy föl akarom venni a versenyt, de közben megvan bennem a vágy, hogy értsem ezt a világot” – fejtette ki a Nők Lapja interjújában a tévés, aki azt is elárulta, mit szólna ahhoz, ha fia, Vencel egyszer maga is nekivágna azÁzsia Expresszcímű utazós realitynek.

  • A műsorvezetőnő maga festette ki a hálószobát, amely természetesen „Balaton-szín” árnyalatot kapott.

    Először engedett betekintést Balatonra néző álomházába Orosz Barbara. A Mokka műsorvezetőnője az Instagram-oldalán mutatott néhány részletet a rezidenciából, melynek felújításán ő maga is gőzerővel dolgozik, hogy minél hamarabb beköltözhessen oda francia férjével, Florral. A diplomata férfivel egyébként távházasságban élnek, ám júliusban Magyarországon fog nyaralni.

    A tévés arról számolt be követőinek, hogy azt követően, hogy rossz híreket kapott, rossz kedvvel is érkezett meg Badacsonyba, ám minden megváltozott, amint ecsetet ragadott.

    „Úgy érzem, most bárkit kihívnék egy festő versenyre!!! Bár minden porcikám sajog, elönt a jóleső fáradtság, ahogy nézem a gyönyörű vihart, ami a mi szép haragos tavunkat fodrozza. Brutál tempót diktáltam. Mindig ezt csinálom, ha ki akarok szakadni. Pocsék hírek után rosszkedvűen érkeztem Badacsonyba 13:30-kor, majd rögtön belekezdtem a festésbe, a 10x5 méteres szobácskánkat szemeltem ki első feladatként. A festő csak mosolygott.. Próbálkozni lehet.. Meg se hallottam.. mert hát csináltam már..” – kezdte bejegyzésében Orosz Barbara, majd azzal folytatta, hogy minden szenvedélyét és dühét beletette a festésbe, melytől előbb nyugalom, majd diadalittasság árasztotta el.

    Nem ismerem az amatőr festők szintidejét, de a velem párhuzamosan gerendákat lekenő festőm is elámult, hogy 17:30-kor letettem az ecsetet és óriás mosollyal bejárásra invitáltam.. Végigment a szobán, árgus szemekkel vizslatott hibák után, de nem talált, így elismerően csak annyit mondott, őszintén nem érti hogy csináltam meg így ennyi idő alatt. Természetesen Balaton-szín árnyalatot kapott a szoba, a házunkban is sok helyen feltűnik ez a szépséges, nyugalmat és harmóniát árasztó szín. Akik nem értik miért kell a festők mellett melóznom, azoknak üzenem, hogy ennél jobban nem kerülhetünk közel az otthonodhoz, mint hogy részt veszünk az alakításában, átsimogathatjuk minden egyes négyzetcentiméterét.. Meg hát.. talán így elkészülünk..

    – jegyezte meg a tévés, aki követőinek csak ajánlani tudja, hogy maguk fessék ki otthonukat.

    Semmi ördöngösség nincs benne, viszont minden nap úgy fogunk ránézni a falakra.. hogy na iiiiigen, ez már döfi anyukám!

  • Nem örülhetett sokáig a sikerszériának, kitiltották az összes környékbéli kaszinóból a magát egyfajta prófétának tartó férfit, mivel nem gondolták fairnek, hogy valaki isten segítségével jut hozzá a pénzhez... 

    Mint azt mindannyian tudjuk, a szerencsejátékban nincsenek garanciák – mégis úgy tűnik, hogy amikor isten valakinek az oldalára áll, akkor tényleg csak az ég a határa annak, hogy mennyi pénzt tesz zsebre.

    Mindez ráadásul nem csak mese, vagy lázálom, zimbabwéi kaszinók sora ugyanis kitiltott egy magát csak „Prófétának” nevező férfit, miután híre ment annak, hogy azt állítja, amiatt nyert nagy összegeket, mert isten segíti őt. A hírek szerint Emmanuel Mutumwa a közelben lévő szinte minden szerencsejáték- barlangból megkapta a kitiltásáról szóló dokumentumot, mert a kaszinófőnökök attól tartanak, hogy mivel állítólag ő isten kiválasztott szerencsejátékosa, anyagilag jócskán kifosztja őket – írja a Ladbible

    A szerencsés ember, aki egyben vallási vezető is, azt állította, hogy 30 000 dollárt (11 millió forintot) sikerült nyernie, miután egy magasabb erőtől kapott segítséget. Nem sokáig örülhetett azonban a tiltás miatt a nyerő szériának, hiszen ezúttal láthatóan ráfázott arra, hogy az emberek elhiszik neki azt, amit állít... Bár a szertartásai is meglehetősen meggyőzőnek tűnnek a videók alapján. 

    Ennek ellenére ha elhisszük, ha nem, az biztos, a nyereményt jó célra fordította, hiszen az egyházába járó gyerekek oktatását, és helyi vállalkozások beindítását támogatta az összegből. 

  • Stílusváltáson esett át.

    Tóth Gabi az évek során már nem először döntött úgy, hogy megújul. Az énekesnő stílusváltásai során viselt már rövid fürtöket, de mostanság újra a hosszabb stílust preferálja. Bár nehéz időszakon van túl, úgy tűnik, válását követően megtalálta a boldogságot új párja, Papp Máté Bence oldalán. Újra kivirult, és bizakodva tekint a jövőbe.

    Most egy fekete-fehér fotósorozat kíséretében jelentette be közösségi oldalán, hogy új fejezetet készül nyitni az életében. Íme: