2024. július 1. 18:00
Franciaország
Belgium
Düsseldorf Arena Nyolcaddöntő
2024. július 1. 21:00
Portugália
Szlovénia
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • De így is maradt ereje a viccelődésre.

    kandasz
    Fotó: instagram

    Eléggé meglepődtek Kandász Andrea rajongói, miután a műsorvezető mindkét kezén könyökig gipszben, egy kórházi folyosóról jelentkezett be közösségi oldalain. A videóban épp kávéval itatják a műsorvezetőt, aki még ujjait sem tudja rendesen használni a jókora kötés miatt, mindössze támasztékként tudta felajánlani a pohárhoz karját.

    „Jól megy már!” – nevetett a helyzet ellenére Kandász, posztjához pedig az alábbi sorokat fűzte:

    Minden apróság öröm! Ölelnélek Benneteket, ha tudnék ölelni.

    Természetesen rengeteg aggódó hozzászólás érkezett a bejegyzés alá, végül a tévés lánya, Lolita szintén egy kommentben tájékoztatta a történtekről édesanyja követőit.

    „Kedves Mindenki! Köszönjük szépen a kedves szavakat, sokat jelent ez most neki, hogy ilyen sokan gondolnak rá. Bicikli baleset történt, eltört mindkét karja, ezert Édesanyám nem tud sajnos jelenleg válaszolni az üzenetekre, sok türelemmel es szeretettel próbáljuk neki könnyebbé tenni ezeket a napokat! Hamarosan jelentkezik” – fogalmazott a műsorvezető gyermeke.

  • Két évvel ezelőtt a Párharc című műsort is ők nyerték meg.

    zsembera
    Fotó: TV2

    Közel négy év után véget ért Varga Viktor és Zsembera Liliána kapcsolata. A Blikk kérdésére a táncművész elárulta, az előző hónapokban felmerült nehézségeket nem tudták megoldani az énekessel, de jó viszonyban váltak el, szakításukat nem konfliktus, hanem eltérő jövőképeik miatt hozták meg.

    „Nem vagyunk már egy pár. A történtek ellenére tartjuk a kapcsolatot. Igazából jóban vagyunk, szeretjük egymást, de két különböző út felé megy az életünk, és nem közösek a céljaink, a vágyaink. Rendszeresen beszélünk, és még ki tudja mit a hoz jövő. Bármi megtörténhet...” – kezdte a lapnak Zsembera, aki az utóbbi időben már érezte, viharfelhők gyülekeznek felettük.

    „Majdnem négy évet voltunk együtt, de mindig nagyon hullámzó volt a kapcsolatunk. Vagy nagyon fent voltunk, vagy nagyon lent.

    Tudomásul vettem, hogy ebben ennyi volt, és nem érzem magam rosszul, amiért véget ért.

     Most sodródom az élettel, és igyekszem abból a legtöbbet kihozni, ami éppen van. Sok kihívás van előttem, a munkám és a kiskutyám pedig leköti minden időmet. Azt gondolom, a körülményekhez képest jól vagyok és várom, mit hoz majd az élet” – árulta el az énekesi karrierre vágyó táncosnő, míg volt párja nem kívánt nyilatkozni szakításukról.

  • Vasárnap este tetőfokára hágott az izgalom a ValóVilág12 nézői számára, hiszen nem csupán a szokásosan ilyenkor megtartott párbajra, hanem a Half time show-ra és azzal egybekötött dalpremierre is sor került. A villalakók ugyanis a zenei héten két dalt is szereztek két mentor, Nemazalány, azaz Halastyák Fanni és Rácz Béla, azaz Young G, valamint a zenei producer, Burai Krisztián segítségével.

    Az ezt követő párbajon VV Ruben, az RTL+ néző fiatalember és VV Dzsigeri mérte össze népszerűségét. Ruben elmondta, hogy Dudut hívta volna ki, de nem merte, mert nem tudta megítélni, mekkora követőtábora van. A bulikirály Dzsigerit gyengébbnek tartja Dudunál, de az is zavarta vele kapcsolatban, hogy a villa körüli teendőkből, a házimunkából nem igazán vette ki a részét. A párbajon magán is voltak csipkelődések: Ruben például megjegyezte, hogy Dzsigeri eléggé elszállt magától.

    A nézők döntöttek: a negyedik párbajon a szavazatok 72,11%-27,89% arányban oszlottak meg Dzsigeri javára, aki így visszatérhetett a villába és tovább küzdhet a főnyereményért.

    Ruben 28 napot tölthetett a villában. Mint mondta, megégette magát azzal, hogy Dzsigerit hívta ki párbajozni, de egy nagy álma válhatott valóra azzal, hogy szerepelhetett az RTL valóságshow-jában.

  • Victoria Beckham a minap ledobta a nosztalgiabombát az Instagramra. Az énekesnőből lett divattervező néhány olyan képet osztott meg magáról és a férjéről, David Beckhamről, amelyek még 1997-ben készültek róluk. Akkor Olaszországban nyaraltak.

    Az 1997-es portofinói utazásunk nagyon-nagyon romantikus volt. Emlékszem, milyen izgatott voltam, hogy ott lehetek Daviddel. Elképesztően szenvedélyes volt az a 48 óra kettesben... 

    – írta a képekhez Victoria Beckham, akinek rajongói további intim részletekre nemigen voltak kíváncsiak, arról azonban több komment is érkezett, mennyire hasonlítanak a házaspárra a gyerekeik.

    (via PageSix)