Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Egyelőre még alig nagyobb, mint plüssnyuszija.

    shanee
    Fotó: instagram

    Ahogy az Index is megírta, május közepén megszületett Shane Tusup és menyasszonya, Nagy Viktória Zoé első gyermeke. A baba az Aurora Ann nevet kapta, édesapja pedig nemrég úgy nyilatkozott, lánya érkezésével „értelmet nyert az élete, pedig azóta semmi sem ugyanolyan, mégis, jobb nem is lehetne”.

    A büszke szülők most Instagram oldalukon tették közzé egy képet gyermekükről, a már két hónapos „napsugarukról”. Ezen a rózsaszín ruhácskába öltöztetett Aurora Ann alig nagyobb még, mint a melléhelyezett plüssállata, de várhatóan hamar lehagyja majd őt a cseperedésben.

  • Palácsik Lilla, bár közgazdász végzettséget szerzett az egyetemen, végül fotósként helyezkedett el. Ezt főleg férjének köszönheti, Visváder Tamás volt az ugyanis, aki azt tanácsolta kedvesének, kezdjen el komolyabban foglalkozni a fényképezéssel, végezzen el egy tanfolyamot és indítson saját vállalkozást. Palácsik most felidézte, ekkortájt kaptak felkérést a TV2-től is, ami szintén sokat segített karrierje fellendülésén.

    „Elhívtak minket A legbátrabb páros című műsorba, ahol találkoztunk Tóth Andival, illetve Singh Vikiékkel. Tóth Andiról csináltam portréfotót, illetve az akkori párjával páros fotózást. Aztán Singh Vikiről is csináltam fotókat, és akkor ők is kirakták a közösségi oldalaik” – mesélte a ZWorld podcastban a kétgyermekes édesanyja, hozzátéve: nagyon hálás a mai napig az énekesnőnek, mert szerinte ő is hozzájárult ahhoz, hogy híresebb lett.

    „Nagyon sokat dobott a fotós megkereséseimben, hogy például Tóth Andit is fotóztam, akinek rengeteg követője van.”

    (Bors)

  • Nincs egyszerű dolga az énekesnőnek.

    Édesanyja nyomdokaiba lépne Mardoll, már ami a fitnesszversenyeket illeti. Ahogy Yvonne Dederick, korábban többször is tette, úgy most lánya, Catherine is elindulna egy megmérettetésen, amire keményen készül is.

    „Nem annyira izgin telik a nyár, mert most fitneszversenyre készülök. Szeretek enni, és most nem nagyon tudok. Igazából mindig ott volt az agyamban, hogyan fog kinézni a testem, ha tényleg odateszem magam, és rendesen étkezem, és nem hajnali 3 órakor eszem sajtot. Imádom a sajtot, de most teljesen le vagyok tiltva róla, és minden tejtermékről. De nem baj, mert allergiás vagyok rá” – árulta el az énekesnő, hozzátéve: szigorú diétát tart, főleg rizst eszik csirkével és paradicsommal. Étkezésére annyira odafigyel, hogy nemrég prágai kiruccanására is előre csomagolt ebédet vitt magával, amit dobozkájából evett, míg barátai beültek valahova.

    Az X-Faktor egykori felfedezettjének azonban nem csak az evéssel, de az ivással kapcsolatban is tudatosnak kell lennie. Alkoholt nem fogyaszthat, így idén a Sziget fesztiválra is csak egy napra látogat ki – mint mondta, többet nem bírna ki így, de talán egy fröccsnyi bűnözést megenged majd magának, hiszen az úgy bevitt kalória többletet úgyis letáncolja még aznap. 

    (nlc)

  • Nem sokon múlott a rekordnyeremény sorsa.

    Képernyőfotó 2024-07-28 - 22.14.50.png
    Fotó: RTL

    Vasárnap este véget ért a ValóVilág 12. évada, a fináléban már csak a három játékban maradt szereplő, Kikidi, Geri és Ádi küzdött meg a fődíjért. A nyeremény a műsor kezdete óta folyamatosan változott, hol növekedett, hol csökkent, végül 37.65 millió forintnál állt meg. Ez volt tehát az esti adás tétje, amely először a stúdióban kezdődött, itt derült ki, hogy a dobogósok közül kinek ért véget a leghamarabb a játék.

    Kikidi izgatottan, Ádi és Geri jóval nyugodtabban várták, hogy kihirdetésre kerüljön a valóságshow bronzérmese, aki végül utóbbi lett, a szavazatok 25.57 százalékával. Geri ölelkezve, mosolyogva búcsúzott a műsortól valamint társaitól, akik az eredményhirdetés idejére visszatértek a villa falai közé.

    A feszültség itt már jóval tapinthatóbb volt, lévén a verseny sokkal szorosabbá vált a két fél között. A voksok végül 45-55 százalék arányban alakultak, az évad párbaj-rekordere, Ádi javára. A 25 éves férfi döbbent arccal, elérzékenyülve fogott kezet társával, majd a stúdióba visszaérkezve már büszkén emelte a magasba a rekordnyeremény óriási csekkjét.