Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Az énekesnő lesz Földes első ellenfele a Sztárboxban.

    Szeptembertől ismét bokszkesztyűt húznak hazánk hírességei, indul a Sztárbox új évada. A nők ezúttal két súlycsoportban mérkőznek meg egymással, a pehelysúlyú kategóriában Pap Dorci és Scobert Lara, illetve Lola és Földes Eszter szállnak majd ringbe. Utóbbi a Best magazin hasábjain üzent leendő ellenfelének.

    Ha kívül nem is látszik, belül erős vagyok és hatalmas, és ezt bizony te is érezni fogod, Lola! Előre elnézést kérek, de nincs lelkiismeret-furdalásom. Valójában alig várom, hogy megüsselek. Vagy valakit megüssek

    – kezdte a színésznő, akinek jól fog esni kiadni magából az indulatait

    „Kicsit nehéz hónapok vannak mögöttem, és nagyon szeretnék megverni valakit. Sajnos most az van, hogy ez te leszel.”

    Földes nem túlzott, valóban nem könnyű időszakon van túl, nemrégjelentették be ugyanis férjével, Lovasi Andrással, hogy véget ért a házasságuk. Bár azt hihetnénk, az ebből adódó feszültségből jól tud táplálkozni a sportban, ez nem így van.

    „Egyáltalán nem jött jól, és ennek az egyedüli oka az, hogy egy válás lelkileg és pszichésen is megviseli az embert. A boksz pedig nemcsak fizikai, hanem idegrendszeri sport is, úgyhogy míg fizikai szinten jelen vagyok, lelkileg és mentálisan a kezdetekben nehezebb volt állnom a strapát. Rettenetesen el vagyok fáradva lelkileg, és emiatt máshol van az ingerküszöböm is. Ami, ha jól csinálom, lehet előny. Úgyhogy igazából nekem inkább már arra kell treníroznom magam, hogy fókuszált legyek a versenyen is” – idézte szavait a Blikk.