2024. június 26. 18:00
Szlovákia 1
Románia 1
Frankfurt Arena III. forduló
2024. június 26. 18:00
Ukrajna 0
Belgium 0
StuttgartArena III. forduló
2024. június 26. 21:00
Georgia 2
Portugália 0
Arena AufSchalke III. forduló
2024. június 26. 21:00
Csehország 1
Törökország 2
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A műsorvezető több éve letette már a poharat.

    Előző héten debütált a TV2 Play legújabb műsora, amelyben Lékai-Kiss Ramóna kérdez a hazai sztároktól. A Titkok Ramónával című videós podcast első vendége Tóth Gabi volt, a legutóbbi adásban pedig Till Attila ült le beszélgetni a műsorvezetővel. Szóba került többek közt az is, hogy Tillának korábban meggyült a baja az alkohollal, de sikerült felülkerekednie és évek óta józan életet él. Mint mondta, sokakhoz hasonlóan még tinédzserként találkozott az alkohollal.  

    Volt olyan, hogy elmentünk valahová, pizzát ettünk a felnőttek mellett, és hozzá kólát ittunk. Aztán a pizza elmaradt, a kólából lett sör, és elindult egy folyamat. Nálam mindig az volt a kérdés, hogy ha elkezdtem inni – amúgy is túl pörgős vagyok –, rám az úgy hatott, mint az Asterix és Obelixben a varázsital: felállt a hajam, és onnantól kezdve döntöttem. Tehát én mindig nagyon sokat ittam.

    – magyarázta Tilla, majd hozzátette, sokat foglalkozott azzal, mi vezethetett nála a mértéktelen ivászatig, de teljes mértékben nem tudta megfejteni.

    Az van a függőknél, hogy több elemből áll össze. Van genetika, mit hozol a családból és hogy reagálsz erre. Nálam is van egy genetikai késztetés, így elég sokat tudok inni. Bírja a szervezet... Meg ugye, vannak azok az alkatok, akik isznak egy sört, megfájdul a fejük és hazamennek. Na, ez nagyon jó lett volna.

    Mint kiderült, a tévés felesége ellenben szabályosan antialkoholista, és teljesen tartózkodik a szeszes italoktól.

    Feleségem, Kriszta teljesen antialkoholista. Tetszik neki, hogy mások Proseccóznak, és vidáman kacagnak mellette a nők,– de ő úgy diszkózott, hogy végig táncolt, nem ivott – és belelógatja a nyelvét a pohárba, majd leteszi, dumál tovább, kacag, elfelejti az italát. Két óra múlva kérdezik, hogy ez kié, és csodálkozik, hogy az övé.

  • A gyereknevelésről is mesélt a színésznő.

    A Best magazin legfrissebb számában adott interjút Gregor Bernadett, aki ezúttal a magánéletéről és a szülőség kérdéséről is mesélt. Mint ismertes, a színésznő a húszas évei elején vált szülővé, de a kezdeti nehézségek őt sem kerülték el.

    Nem tudtam követelni, büntetni. De még azt a szót sem szeretem használni, hogy nevelni. Azt sem tudtam, inkább csak terelgettem őket. Főleg az első gyereknél, Bencénél volt így.

     – idézi fel a színésznő, aki 23 évesen lett először édesanya, de ekkor még úgy gondolja, éretlen volt a szülői szerephez. Bár jól tudja, hogy nem mindig volt következetes anyaként, így sikerült jól felnevelnie a két fiát.

    „Ha most ránézek a gyerekeimre, azt mondom, elég jól sikerültek. Megható, amikor mondjuk egy hosszú nap vagy vidéki fellépés után hulla fáradtan hazaérek, a gyönyörű, kisportolt 18 éves fiam megölel, és azt mondja: »Anya, nekünk olyan jó életünk van, én olyan hálás vagyok neked, hogy te ezt nekünk megadtad és megadod.« Kell ennél több egy anyának?” – vélekedett.

    Ugyan anyaként sikerült jól helytállnia, a párkapcsolatai sajnos zátonyra futottak, de a színésznő jelenleg teljesnek érzi magát egyedül. Mint kiderült, az 50. születésnapján is egyedül vonult el a vidéki házába, hogy zavartalanul élvezze a természetet és távol lehessen a nyüzsgéstől.

    Ha egyszer azt fogom érezni, hogy szeretném az életem megosztani valakivel, amit most nem érzek, akkor biztosan nyitott szemmel járok majd a világban. Azt kell, hogy mondjam, a társas kapcsolataimban soha nem voltam igazából önmagam. Azt a fajta függetlenséget és szabadságot, amire tudat alatt egész életemben vágytam, és amiben most élek, nem cserélném fel semmire. Most. Hogy holnap mi lesz, arról beszéljünk holnap

    – jelentette ki.

  • Kétlaki életre vágyik a 2010-es, első hazai X-Faktorban feltűnt Takács Nikolas, aki Magyarország mellett Kaliforniában képzeli el a jövőjét. 

    A tehetségkutatóban feltűnt előadó ugyan Vastag Csabával szemben alulmaradt a műsor fináléban, karrierjére így sem lehet panasza. Olyannyira nem, hogy hamarosan egy teljesen új fejezet következhet az életében, hiszen komoly lépést fontolgat – az Egyesült Államokba szeretne költözni, ám nem véglegesen. 

    Kétlaki életet szeretnék kialakítani. Az egyik bázisom Magyarország maradna, a másikat pedig Kaliforniában szeretném kiépíteni Természetesen itthon is ugyanúgy aktív maradok. Azt gondolom, hogy ha valakit teljesen boldoggá tesz az a hely, ahol van, az egy nagyon áldott helyzet, bennem viszont van egy olyan érzés, hogy több mindenre van szükségem az életben, többet szeretnék tapasztalni a világból. Korábban már sikerült beilleszkedne egy másik ország életébe, remélem, most is így lesz

    – nyilatkozta a hot! magazinnak a szlovákiai születésű előadó.

  • Arról is mesélt, volt-e plasztikai beavatkozása.

    Katzenbach Andrea és Kulcsár Edina
    Katzenbach Andrea és Kulcsár Edina
    Fotó: Papajcsik Péter / Index, Hegedüs Róbert / MTI

    Katzenbach Andreát választották meg a 2024-es Miss World Hungary szépségverseny győztesének. A 23 éves lány így egy éven át viselheti a Magyarország Szépe címet, és képviselheti az országot a nemzetközi Miss World világdöntőn. A közösségi médiában több hozzászóló is megjegyezte, hogy a nyertes lány rendkívül hasonlít Kulcsár Edinára, akinek a fejére 2014-ben került korona.  

    Az új szépségkirálynő most Instagram-oldalán tartott kérdezz-feleleket, ahol arra is válaszolt, mit gondol arról, hogy sokan G.w.M feleségéhez hasonlítgatják. – szúrta ki a 24.hu

    Nekem ez személy szerint megtisztelő, hiszen Edina egy gyönyörű nő, arról nem is beszélve, hogy ő volt az, aki a legtovább jutott a Miss Worlddel kapcsolatban, szóval én ezt megtiszteltetésnek veszem, köszönöm szépen!

    – fogalmazott Katzenbach, majd egy másik kommentelő azt szerette volna megtudni tőle, volt-e már valaha plasztikai beavatkozása.

    „Nem volt semmilyen plasztikai beavatkozásom. Igazából mikor bejött ez a szájfeltöltés trend még nagyon régen, akkor kipróbáltam egyszer, viszont nem nagyon jött be nekem. Szóval azóta ez már ki is ment teljesen a számból, és nem is tervezem újra megcsináltatni. Ami mű rajtam, az a hajam, mert nekem egyébként nagyon kevés hajam van, de úgy gondolom, ez természetes kereteken belül teljesen elfogadható” – fogalmazott.