Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • DSC5458
    Fotó: Kaszás Tamás / Index

    Tavaly októberben erősítette meg a hírt L.L. Junior, miszerint sikeresen megállapodtak minden korábbi, indulatot keltő kérdésben exfeleségével, Körtvélyessy Kingával, és válásuk ezzel véglegesnek mondható. A feleknek végül a hároméves kislányuk és közös vagyonuk kérdésében is sikerült megállapodniuk. 

    Junior korábbi párja, Hopp Csilla is kiállt mellette a nehéz időszakban, és azt is hangsúlyozta, hogy a rapper nagyszerű édesapja közös gyereküknek, Lacikának. Bár az egykori szerelmesek már évek óta nincsenek együtt, továbbra is remek kapcsolatot ápolnak. Most a zenész közösségi oldalán köszöntötte fel kisfia édesanyját.

    Isten éltesse két fiam anyukáját erőben egészségben, Csilla, légy nagyon-nagyon boldog! Bár az életünk külön úton halad tovább, mégis nagyon fontos vagy nekem, nekünk. Vigyázz magadra, és érezd magad nagyon jól! Ui : finoman a piával, haver

    – írta a közös családi fotójuk mellé a rapper.

  • Az Omega Meckyjének gyermeke egyelőre sejtelmesen nyilatkozott románcáról.

    koborlena.png
    Fotó: RTL

    Kóbor Léna pénteken az RTL Reggeli vendége volt, ahol a műsorvezetőknek, Peller Mariann-nak és Papp Gergőnek elárulta, hogy nemrég Máltán kapcsolódott ki a családjával. Elsősorban a nővérét látogatta meg, ám egyik barátnője is vele tartott, így napközben vele fedezte fel a környéket. A 17 éves lány az adásban elmondta: amikor meghívták a műsorba, nagyon örült, hiszen van valami, amit már nagyon el szeretett volna mondani.

    Egy nagyon jó barátommal, Hadas Alfréddal elkezdtünk dalokat írni. Egy-két dalunk majdnem kész van, még egy-két simítást kell elvégezni

    – újságolta el a sztárcsemete, aki az X-Faktor és a Sztárban sztár leszek! rapperével pop, hiphop és R’n’B műfajban alkot. 

    Kóbor Lénára a szerelem is rátalált, erről szemérmesen annyit osztott meg, hogy a szülinapján ismerte meg a fiút, akit anyukája is nagyon kedvel.

    Témában most először a szerelemről írtam, ugyanis képzeljétek el, hogy nemrég rám talált a szerelem. Még titok. Nem Alfrédról van szó. […] Nagyon vicces, mert a születésnapomon ismertem meg egy szórakozóhelyen. Egyáltalán nem úgy indult, hogy ebből lesz kapcsolat, hanem utána felhívott, beszélgettünk, és alakult minden. Anyukám nagyon kedveli

    – szögezte le a tinédzser, aki áprilisban lett 17 éves, bár akkor még úgy nyilatkozott, hogy a bulikban ugyan próbálkoznak nála fiúk, de még nem találta meg az igazit.

  • Egy kívánsága van csak a fitneszgurunak.

    Egy szerelmi vallomással is felér az a bejegyzés, amelyben Schobert Norbert üzent a feleségének, Rubint Rékának a Facebookon. Az üzletember a neje születésnapjáról emlékezett meg, a fitneszlady ugyanis ma, azaz június 28-án lett 46 éves.

    Isten éltessen, Életem Szerelme, a legszebb 23 évem középpontja! 46 éves lettél, de én most sem látlak többnek 30-nál! Azt kívánom Neked tiszta szívből, hogy most kezdődjön a B oldal, és neveljük fel az unokákat, és a mennyből azt is látni akarom, ahogy dédiként pelenkázol! Én soha nem hagylak el! Ha elhagysz, mondd meg, hova mész, és követlek

    – jelentette ki Schobert Norbert, aki pár sosem látott felvételt is megosztott családjukról.

  • 11 év, 3 gyermek, házasság, majd majdnem válás, aztán mégis házasság.

    Különleges napnak számít a mai Kucsera Gábor és Tápai Szabina életében, a korábbi olimpikon kajakozó és az exkézilabdázó ugyanis 11 éve éppen június 28-án házasodott össze. Az évfordulóról az EHF-kupa-győztes kézilabdázó emlékezett meg a közösségi oldalán, egyúttal utalva arra is a mosolygós közös fotónál, hogy nehéz időszakon vannak túl.

    2024. 06. 28. 11 év, 3 gyermek, házasság, majd majdnem válás, aztán mégis házasság. Ebben volt minden már. Óriási küzdelem, sokszor önmagunkkal. De itt vagyunk! Boldog házassági évfordulót Nekünk!

    – írta ki a Facebookjára Tápai Szabina, aki le sem tagadhatná boldogságát.

    Mint ismert, a házaspár néhány hónappal ezelőtt békült ki egymással, miután mindent sikerült megbeszélniük, Kucsera ugyanis bevallotta, hogy többször is hűtlen volt feleségéhez.