2024. július 5. 18:00
Spanyolország 0
Németország 0
StuttgartArena Negyeddöntő
2024. július 5. 21:00
Franciaország
Portugália
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Meglepetésbulival készült fia és férje a tévés 50. születésnapjára.

    Képernyőfotó 2024-07-05 - 17.15.27.png
    Fotó: RTL

    50. születésnapját ünnepelte nemrég Dombóvári Vanda, akit pénteken a Reggeli műsorvezetői köszöntöttek a stúdióban. A tévés elárulta, egyébként nem kedveli, ha nagy a felhajtás körülötte, de idén másképp alakultak a dolgok:

    „Nem szeretem, ha rólam szólnak a dolgok. Zavarba ejt, nem tudok mit kezdeni vele. AJándékokkal sem, bókokkal sem. Most először nagyon élveztem, annyira szép nap volt” – kezdte Dombóvári, aki arra kérte férjét és kisfiát, születésnapján menjenek ki az uszodába. Ők azonban nagyobb meglepetéssel készültek, a műsorvezető összes közeli barátja, családtagja titokban egy vacsorán várta az ünnepelte.

    „Valami gyanús volt, csendben volt a két szószátyár a kocsiban, és képzeljétek, egy torta, valamint előkerült egy utazás voucher, és nem hittem el.”

    Párja egy négynapos szíciliai úttal lepte meg kedvesét, de kisfia is kitett magáért.

     „Nem is tudtam, hogy ilyen szinten állhat egy 11 éves. Egy gyönyörű levelet írt nekem, hogy köszönöm, hogy ilyen nehéz körülmények között felneveltél, boldog szülinapot édesanya, és íme, kifizetem a szicíliai éttermeket. Odaadta majdnem az összes zsebpénzét amit gyűjtöttett így az évek alatt” – mesélte az anyuka, akit könnyekig hatott gyermeke gesztusa.

  • A Kőgazdag Fiatalokról kérdezték a szőkeséget.

    tuvic.png
    Fotó: TV2

    Tuvic Aleksandra is szerencsét próbált a minap a Szerencsekerék című vetélkedőben, a játék alatt ráadásul több dolgot is elárult magáról a házigazdának, Kasza Tibinek. A nem titkoltan plasztikaimádó szőkeség, aki korábban a Bachelor – A Nagy Ő című realityben és a Farm VIP-ban is szerepelt, például furcsa fóbiájáról is említést tett, miszerint bár még sosem kapcsolta be otthon a sütőjét, attól retteg, hogy egyszer beindul magától. Valamint az is kiderült róla, hogy olyan könyvet is szokott olvasni, amiben nincsenek képek.

    Mivel Tuvic korábban a Rich Kids Hungary –  Kőgazdag Fiatalok adásaiban is feltűnt, Kasza Tibi rákérdezett nála, hogy tényleg kőgazdagok-e, vagy csak rátesznek egy lapáttal.

    Dehogyis, szegények vagyunk nagyon. Szekérrel járunk, azért van csak lovunk, mert kocsira nem tellett. Ezért remélem, megnyerem, ami itt van!

    – mondta a reality-szereplő, erős iróniával utalva arra, hogy lovardája van.

  • Vicces babára számítanak a Bad Boys sztárjai.

    Nem akármilyen családfa van kirajzolóban: összejött Eddie Murphy fia, valamint kollégája, Martin Lawrence lánya. A 34 éves Eric és a 28 éves Jasmine három éve tartó kapcsolatáról a Beverly Hills-i zsaru sztárja mesélt a CBS Mornings című műsorban.

    „Mind a ketten szépek, csodálatosan néznek ki együtt. És nagyon vicces, mert mindenki azt mondogatja, milyen egy vicces babájuk lesz” – kezdte Murphy, hozzátéve:

    A mi génállományunk egy igazán vicces gyereket fog csinálni. Ha egyszer összeházasodnak, és babát vállalnak, arra számítok, hogy vicces egy kölyök lesz.

    A szerelmeseket egyébként nem is híres édesapjaik, hanem nagybácsikáik mutatták be egymásnak, kapcsolatuk hírére pedig a Bad Boys mindkét színésze remekül reagált.

    (via 24.hu)

  • Ez nem jött be neki.

    Hollywoodi csillogás ide vagy oda, Kevin Bacon arra vágyott, hogy ha csak egy napra is, de megtapasztalhassa, milyen „normálisnak” lenni. A 65 éves amerikai színész pontosabban azt szerette volna, hogy egy rövid időre ne kelljen sztárnak lennie: hétköznapi emberként akart hétköznapi dolgokat csinálni, de nem úgy sült el a dolog, ahogy tervezte.

    MaXXXine című film sztárjának kisebb erőfeszítésébe került, hogy ne legyen felismerhető. Mint meséli, régóta fantáziált arról, milyen lehet civilnek lenni. Első útja egy Los Angeles-i bevásárlóközpontba vezetett.

    Nem panaszkodásnak szánom, de olyan arcom van, amit azért elég könnyen fel lehet ismerni. Ha sapkát húzok és felteszem a szemüvegem, az csak egy bizonyos mértékig fog működni. 

    – mesélte a vanity Fair című magazinnak a filmsztár, hozzátéve, hogy felkeresett egy sminkest, aki segített neki az álcázásban. Mint kiderült, mű orrot, műfogsort és szemüveget is kapott, amitől rá sem lehetett ismerni.

    Senki nem ismert fel! Egy darabig élveztem a dolgot, aztán az emberek elkezdtek elnyomni, és nem voltak valami kedvesek. Senki nem mondta nekem, hogy szeret engem. Sorban is kellett állnom, ha mondjuk kávét akartam. Szörnyű volt, újra arra vágytam, hogy híres legyek

    – magyarázta a Gyilkos hajsza című sorozat szereplője.

    (via PageSix)