Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Mindent visz az énekesnő reakciója.

    Nem gyakran botlik bele az ember véletlenszerűen olyan világsztárokba, mint Rihanna, s ha van is ehhez valakinek szerencséje, minden bizonnyal az az első dolga, hogy közös képet vagy aláírást kérjen. A kisgyerekek közül azonban vannak olyanok, akik egyáltalán nem ismerik a barbadosi énekesnőt. Az Unilad riportjában egy ilyen kisfiút ismerhetünk meg, aki számára az Umbrella és a Don't Stop the Music című dalok előadója pont úgy néz ki, mint bármelyik másik átlagos nő.

    Az X-re feltöltött felvételen az látható, ahogy az énekesnő néhány Premier League-focistával áll be egy közös képre, majd körükben megjelenik egy szőke hajú kisfiú is, aki szintén azért van ott, hogy fotózkodjon Jack Grealishsal, Christian Pulisickal és Yunus Musah-val, akik a július 28.-i Manchester City - AC Milan focimérkőzés miatt utaztak New Yorkba. A gyermek a fotó készítésére Rihannát kérte meg, sokakat meglepve azzal, hogy egyáltalán nem ismerte fel a világhírű énekesnőt, aki nem rökönyödött meg a dolgon: szinte profi fotósra váltva lőtte egyik képet a másik után. 

    A kisfiú feltehetően azért nem tudta, hogy Rihannával áll szemben, mert az jó néhány éve nem jelentkezett új dallal. Meglehet, még meg sem született akkor, amikor Rihanna kiadta az utolsó albumát.