Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Gyermekeit igyekszik másképpen nevelni.

    Vajna Tímea húga, Visváder-Palácsik Lilla kendőzetlen őszinteséggel vallott arról a Talk Tv Hungary csatorna podcastjében, hogy édesanyjának köszönhetően az elkényeztetett lányok mindennapjait élhette. A fotográfus-influenszer helyett mindent megcsinált otthon az anyukája, de felnőttként és kétgyermekes édesanyaként már tisztán látja, miért nem volt jövőképe 18-20 éves korában. 

    Férje, Visváder Tamás miatt, akivel a Nyerő Páros idei évadában próbára teszik szerelmüket, sokat változott. Egy közgazdasági képzésen ismerkedtek meg.

    „A legnagyobb változás az volt, hogy nekem semmilyen jövőképem nem volt, fogalmam nem volt róla, hogy mikor akarok családot alapítani, hogy mit dolgozzak. És ő ebben segített nekem, hogy megadta nekem az alapokat, elkezdett kezdeményezni, hogy mi lenne, ha fotózással foglalkoznék, utána megkérte a kezemet, és utána együtt, de inkább az ő hatására találtuk ki, hogy mikor legyen az esküvőnk. Mert én amúgy éltem volna a nagyvilágba, és ő adott nekem egy biztos pontot, és ezért nagyon hálás vagyok, és ő hozta be az én életembe a hitet” – vallotta be a kétgyermekes édesanya a ZWorld című műsorban, hozzátéve, már tudja, miért volt elveszett.

    „Lehet, hogy amiatt, mert a szüleim megadtak nekem mindent. Igazából mindent megcsináltak helyettem. Főzni nem főztem, hiába próbált hívni anyukám, én sosem akartam, és ennél szigorúbb meg nem volt, hogy »de akkor is, kislányom, mert meg kell tanulni, mert a jövőben akkor hogy leszel háziasszony, hogy fogsz magadnak főzni meg a családodnak?«. Nem, inkább akkor ő megcsinált mindent helyettem. Olyan, hogy én az egész házat kitakarítom, sosem volt, mindig csak a saját szobámat kellett kitakarítanom. Mosni sem mostam soha. Tamás mellett rengeteg mindent megtanultam, mert viszont az ő anyukájánál komoly rendszer volt: minden hétvégén ki kellett takarítaniuk az egész házat, mindenkinek be volt osztva a feladata.

    Én nem tudtam, hogy hogyan kell mosni. Amikor megismerkedtem Tamással, még levittem vonattal Miskolcra a szennyes ruháimat, hogy anyukám kimossa. Ő mindent megcsinált szó nélkül helyettem, és ezért lettem ilyen életképtelen. Egy fürdőszobát nem tudtam, hogyan kell kitakarítani

    idézte a fotós szavait a 24.hu.

  • Reagált a szakításukról szóló hírekre.

    Széki Attiláról, azaz Curtisről az egyik neve elhallgatását kérő ismerősének köszönhetően csaknem egy hónapja az a hír járja, hogy zátonyra futott a kapcsolata Barnai Judittal, de állították, a munkájában is válságokat él meg. A rapper egy ideje már nem is osztott meg közös fotókat a profi kosárlabdázóval, akivel egyébként az Instagramon nem is követik egymást. A The Voice korábbi coach-a a híreszteléseket megelégelve a TV2-nek nyilatkozott a szakításáról szóló hírekről.

    Jól vagyunk. Igazából az történt, hogy a Judie egy tévéműsorban szerepel, és azért nincsenek közös posztok, és ezért nem lát senki minket együtt, mert ő éppen eleget tesz egy munkájának. (...) Azt nem tagadom, voltam hullámvölgyek, de melyik kapcsolatban nincsenek? De együtt vagyunk, szóval nem szakítottunk

    – árulta el a rapper a Tények Plusz riportjában, arra utalván, hogy párja jelenleg a Farm VIP című műsor forgatásán vesz részt, pontosabban a sárga csapatot erősíti.

    Curtis úgy véli, legújabb szakítós dalának szövege indíthatta el a találgatásokat. A Kegyelem videóklipjében ráadásul hátba is szúrják egy késsel.

    Szerintem az új dal talán, ugye abból posztoltam dalszövegeket, az egy elég mély, szentimentális dalszövegre sikeredett. De hát tőlem azért ezt megszokhatták már az emberek. Én azért elég mély sorokat, dalokat tudok írni.

  • Dúl a love!

    Szandi lánya, Bogdán Blanka három évvel ezelőtt költözött az Egyesült Államokba, ahol – egy 2021-es nyilatkozata szerint – bébiszitternek állt, egy au pair program keretében keresett magának egy amerikai családot. A 24 éves lány eredetileg egy évet tervezett San Franciscóban tölteni, ám azóta is ott tartózkodik, amit szülei nem bánnak, hiszen az énekesnő és férje, Bogdán Csaba számára az a legfontosabb, hogy gyermekük boldog legyen.

    Blanka a mindennapjairól előszeretettel posztol a közösségi oldalaira. Az egyik bejegyzésének köszönhetően meg is indultak a találgatások arról, hogy az énekesnő 24 éves lánya újra szerelmes, hiszen a napokban a barátai esküvőjén járt, ahonnan egy összebújós képet posztolt egy férfival. A lapozható bejegyzéshez Szandi is tett egy szív emojit.

    Arról, hogy a férfihoz, akit Ricardo Augustónak hívnak, romantikus szálak fűzhetik Blankát, az alábbi friss TikTok-videó is tanúskodik.

    (via nlc

  • Nem volt veszélytelen a mutatvány. Ezt senki ne csinálja utána!

    Saját meglátása szerint is ijesztő mutatványra vállalkozott, a látványos tartalmakért és követőiért azonban továbbra is mindent megtesz IShowSpeed, azaz Darren Jason Watkins Jr. Az amerikai internetes sztár, akit a világ legkeresettebb streamereként tartanak számon, legutóbb a saját testi épségét kockáztatta egy videó kedvéért: azt találta ki, hogy megáll az úttest közepén, és átugrik egy felé igen nagy sebességgel száguldó autó felett – méghozzá a világon elsőként.

    A botrányos adásairól és túlzott reakcióiról elhíresült IShowSpeed, aki nemrég hazánkban is hatalmas felfordulást okozott, a felvételt a korábban Twitterként ismert X-en tette közzé, s már több mint 38 milliós megtekintésnél jár, de igencsak megosztja az internetezőket. A 19 éves ohiói youtuber akart lenni az első ember a világon, aki átugrik egy mozgó járművön. Többektől megkapta, hogy elment az esze, amiért ezt a nézettségért megtette, míg mások megkérdőjelezik a videó valódiságát. Mások megjegyezték, hogy a legfelkavaróbb az egészben az, hogy Speed, miután kiordította magát, hogy a világon elsőként sikeresen ő vitte véghez ezt a mutatványt, a sofőrnek azt mondta: „Szeretlek, apa!”, azaz az autót feltehetően az apja vezette.

    Továbbá arra kérte az embereket, hogy kövessék be, valamint iratkozzanak fel a YouTube-csatornájára, de az alább látottakat senki ne csinálja utána.

    (via Unilad)