Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Sáfrány Emese a TV2 Titkok Ramónával című műsor vendégeként többek között azt is elárulta Lékai-Kiss Ramónának, hogy miért nehéz neki a férfiakkal való ismerkedés. A légtornász úgy véli, a temperamentumával ijeszti el a férfiakat, amire barátnője, Béres Anett is felhívta már a figyelmét, akivel együtt küzd azÁzsia Expressz című kalandrealityben.

    A határozott jellememet tudom, hogy sok pasim sérelmezte, mert nem érezték magukat elég férfiasnak ezekben a szituációkban, és tök jó, hogy az Anett így fel tudta erre hívni a figyelmemet, hogy túl határozottan mondom, mondhatnám kicsit lágyabban. Nem kiabáltam, csak tényként közlöm, hogy szerintem mit hogyan kéne. Viccesen mondtam is az Anettnek, hogy ha 10 éven belül nem vesz el senki, akkor ám legyen

    – magyarázta Sáfrány.

  • Mutatjuk az új frizurát.

    Kovalcsik Ildikó, ismertebb nevén Lilu újított egyet kinézetén, és ismét bebizonyította: egyszerűen minden remekül áll neki. A műsorvezetőnő ezelőtt éveken át a hosszú szőke fürtök mellett tette le a voksát, de most merészen változtatott, amit követői is díjaznak.

    A Cápák között háziasszonya mindmáig hazánk egyik legismertebb arcának számít a televíziózásban, mostanság azonban leginkább az üzleti világban ér el szép sikereket. Lilunál korábban a külső megújulás kéz a kézben járt egy-egy új szereppel, ezért még az sem kizárható, hogy rövidesen valami teljesen új projektben láthatjuk majd. 

  • Cserpes Laura augusztus végén, szeretett nagymamájának születésnapján titokban férjhez ment, ám a szerencsés férfiről nem sok információt osztott meg. Ennek meg is van az oka: az énekesnő jó ideje féltve őrzi a magánéletét, ráadásul nem terveznek álompár lenni a médiában.

    Cserpes a második férjével való kapcsolatáról csupán annyit árult el, hogy nagyon kiegyensúlyozott, s a férfi úgy szereti őt, ahogy van.

    A párom civil foglalkozású. Mindenben támogat, de megbeszéltük, hogy ő nem szeretne velem szerepelni, és én ezt tiszteletben tartom

    – szögezte le korábban a 36 éves énekesnő, aki úgy érzi, második férjében az igazit találta meg. Mint ismert, az egykori megasztáros énekestől, Fekete Dávidtól másfél év házasság után vált el 2013-ban.

    Úgy tudni, bár Cserpes Laura férje civil, mégsem áll teljesen távol tőle a nyilvánosság: a Blikk szerint egy sikeres üzletember, egy volt válogatott vízilabdás testvére.

    „Laura nagyon boldog és tényleg megtalálta az igazit a férjében. A férfi egyébként üzletember és egy modern technológiával foglalkozó cégnél tölt be vezető pozíciót. Ő alapvetően visszafogott, nem szereti a nyilvánosságot, kicsit más típusú, mint a testvére, aki sokszor szerepelt már, hiszen egykor a vízilabda válogatottunk egyik oszlopos tagja volt” – súgta meg a lapnak egy informátor.

  • Tizennégy éves kora óta csak hosszú párkapcsolatai voltak.

    Schóbert Lara nem titkoltan azért küzd, hogy kiléphessen szülei, Schobert Norbert és Rubint Réka árnyékából, de nincs könnyű dolga. A 21 éves influenszer úgy véli, pont a hírnév miatt mozog nehezített pályán az életben, meglátása szerint sokkal többet kell tennie egy-egy elismerésért. 

    A Schobert-család legidősebb gyermekének a szerelmi ügyeit illetően is göröngyös út jutott: egyik rossz kapcsolatból a másikban találta magát, az önbecsülése romokban hevert. A fiatal edző erről az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban mesélt.

    Ez összetett dolog, engem igazából a férfiak romboltak le az évek során. Velem nagyon sokszor azt éreztették, hogy nem vagyok elég jó. Hiába kaptam meg otthonról a szeretetet, és az alátámasztást, hogy jó vagyok, sajnos mindig belekerültem egy olyan mérgező kapcsolatba, amiben azt éreztették velem, hogy velem van a gond, ezért magamban kerestem a hibát

    – felelte Schóbert Lara, amikor Hajdú Péter az önbizalomhiányáról faggatta.

    A Sztárbox 2024-es évadának versenyzője több szerelmi csalódáson van túl, de úgy véli, ezek megedzették.

    Először szerelmes most voltam, legutoljára. De mindig is hosszú párkapcsolataim voltak. 14 éves koromtól, 2-3 éves viszonyok, azokból viszont előbb ki kellett volna lépni, hiszen nagyon sok sérelmet felszedtem. Mindig a férfiaktól vártam el az elismerést és a szeretetet, holott ezt saját magamtól kellett volna tudnom... Rengeteget dolgoztam a pszichológussal, hogy ez ne így legyen és már nincs is így. Már nincs szükségem senkire ahhoz, hogy tudjam, értékes ember vagyok

    idézte az edzőt a Bors.