2024. július 1. 18:00
Franciaország
Belgium
Düsseldorf Arena Nyolcaddöntő
2024. július 1. 21:00
Portugália
Szlovénia
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A tévés nem is sminkelte ki magát, annyira nem készült a lánykérésre.

    2017-ben, azaz idén már 7 éve, hogy Pataki Ádám megkérte Liptai Claudia kezét. A cukrász egy thaiföldi nyaraláson ereszkedett féltérdre kisfia édesanyja előtt, akit, mint most kiderült, teljes meglepetésként ért a készülődő lánykérés. 

    „Egy kis cselhez folyamodtam, mert azt mondtam Claudiának, hogy utazzunk ki, meg kell kint valakit látogatnunk. Nem sejtett semmit, de annyira nem, hogy a nagy kérdés előtt – amiről fogalma sem volt, hogy felteszem – amikor elindultunk még mondta is, hogy most nem sminkel, mert felesleges. Ő lepődött meg a legjobban, amikor kezemben a gyűrűvel, Marcival a kezemben megkértem a kezét” – mesélte a Sláger Reggelben az apuka, majd remekül működő kapcsolatuk motorjáról is ejtett pár szót.

    „A kommunikáció mindennél fontosabb, de mi mindig azt valljuk Claudiával, hogy azért is tudunk jól együttműködni, mert egyenrangú partnerek vagyunk a házasságban. Egyikőnk sem akarja a másikat legyőzni, inkább támogatjuk, segítjük egymást. Ez és a kölcsönös bizalom, valamint a kommunikáció az alapja mindennek” – idézte Pataki szavait a Blikk.

  • Firerose szerint nagyon szigorú szabályokat szabott neki az énekes.

    firferose
    Fotó: instagram

    Egyre nagyobb botrány lengi körül Billy Ray Cyrus és Firerose válását. Az énekes mindössze hét hónapnyi házasság után, május végén adta be a válókeresetet, többek között kibékíthetetlen ellentétre hivatkozva. Azóta sorra derülnek ki a részletek a zátonyra futott kapcsolatról, a countrysztár nemrég azt állította, felesége nem csak kihasználta őt és hírnevét saját karrierje építése érdekében, de hazudott neki, a tudta nélkül letiltotta egyik lányát a telefonján, hogy az ne érhesse utol apját, szakításuk után pedig még több millió forintnyi dollárt költött el bankszámlájáról.

    Termesztésen a 36 éves énekesnő válasza sem váratott sokat magára, most a Page Six magazinnak tálalt ki a szerinte is rémes házasság részleteiről, amelyben igazi "fogolyként" érezte magát.

    „Billynek nagyon szigorú szabályai voltak. Nem volt autóm. Csak a helyi csontkovácshoz járhattam el, és havi egyszer megcsináltatni a körmeimet. Szisztematikus elszigeteltség volt, és nem volt merszem, hogy elmenjek” – kezdte Firerose, aki egy Nasville külterületén lévő farmon élt 62 éves férjével, egészen addig, amíg Cyrus ki nem rakta őt – pont azon a napon, amikor dupla maszektómiája lett volna.

    A családtagokat és a barátaimat eltiltotta a látogatástól. Ha el akartam küldeni egy üzenetet, fel kellett olvasnom előtte, hogy engedélyezze. Ugyanez volt a helyzet az emailekkel is.

    A nő szavait egy barátja is alátámasztotta, mint mondta, Firerose valódi börtönben volt exe mellett.

    Dühöngött, teljes tüdőből kiabált velem. Megrémített, azt üvöltözte, „hülye, idióta kiba*szott p*csa, őrült k*rva.” Logikátlan volt, beteg és félelmetes

    – magyarázta az énekesnő. Egyelőre vádjaira nem reagált exe. 

  • De így is maradt ereje a viccelődésre.

    kandasz
    Fotó: instagram

    Eléggé meglepődtek Kandász Andrea rajongói, miután a műsorvezető mindkét kezén könyökig gipszben, egy kórházi folyosóról jelentkezett be közösségi oldalain. A videóban épp kávéval itatják a műsorvezetőt, aki még ujjait sem tudja rendesen használni a jókora kötés miatt, mindössze támasztékként tudta felajánlani a pohárhoz karját.

    „Jól megy már!” – nevetett a helyzet ellenére Kandász, posztjához pedig az alábbi sorokat fűzte:

    Minden apróság öröm! Ölelnélek Benneteket, ha tudnék ölelni.

    Természetesen rengeteg aggódó hozzászólás érkezett a bejegyzés alá, végül a tévés lánya, Lolita szintén egy kommentben tájékoztatta a történtekről édesanyja követőit.

    „Kedves Mindenki! Köszönjük szépen a kedves szavakat, sokat jelent ez most neki, hogy ilyen sokan gondolnak rá. Bicikli baleset történt, eltört mindkét karja, ezert Édesanyám nem tud sajnos jelenleg válaszolni az üzenetekre, sok türelemmel es szeretettel próbáljuk neki könnyebbé tenni ezeket a napokat! Hamarosan jelentkezik” – fogalmazott a műsorvezető gyermeke.

  • Két évvel ezelőtt a Párharc című műsort is ők nyerték meg.

    zsembera
    Fotó: TV2

    Közel négy év után véget ért Varga Viktor és Zsembera Liliána kapcsolata. A Blikk kérdésére a táncművész elárulta, az előző hónapokban felmerült nehézségeket nem tudták megoldani az énekessel, de jó viszonyban váltak el, szakításukat nem konfliktus, hanem eltérő jövőképeik miatt hozták meg.

    „Nem vagyunk már egy pár. A történtek ellenére tartjuk a kapcsolatot. Igazából jóban vagyunk, szeretjük egymást, de két különböző út felé megy az életünk, és nem közösek a céljaink, a vágyaink. Rendszeresen beszélünk, és még ki tudja mit a hoz jövő. Bármi megtörténhet...” – kezdte a lapnak Zsembera, aki az utóbbi időben már érezte, viharfelhők gyülekeznek felettük.

    „Majdnem négy évet voltunk együtt, de mindig nagyon hullámzó volt a kapcsolatunk. Vagy nagyon fent voltunk, vagy nagyon lent.

    Tudomásul vettem, hogy ebben ennyi volt, és nem érzem magam rosszul, amiért véget ért.

     Most sodródom az élettel, és igyekszem abból a legtöbbet kihozni, ami éppen van. Sok kihívás van előttem, a munkám és a kiskutyám pedig leköti minden időmet. Azt gondolom, a körülményekhez képest jól vagyok és várom, mit hoz majd az élet” – árulta el az énekesi karrierre vágyó táncosnő, míg volt párja nem kívánt nyilatkozni szakításukról.